AlmaWin pyykinpesuaine täyttöpakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Tilapäisesti loppunut

9,25 €

(6,17 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ekologinen pyykinpesuaine muovia säästävässä pakkauksessa

 

Almawin pyykinpesuaine on sinulle, joka haluat pienentää pakkausjätettä taloudessasi. Nyt saatavana edullinen pyykinpesuaine ohuessa muovipussissa, joka säästää pakkauksesta peräti 75 % muovia tavalliseen muovipullopakkaukseen verrattuna. Pakkauksen voi kierrättää muovinkierrätyksessä.

Tämä pyykinpesuaine on saanut tiukan Ecogarantie-sertifikaatin merkiksi siitä, että siinä on käytetty luomulaatuisia raaka-aineita ja tuote on biohajoava. Se ei myöskään sisällä esimerkiksi väriaineita, synteettisiä säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. 

Sopii 30-95 asteen pesuun puuvilla- ja sekakuiduille. Erinomainen valinta etenkin perheille, jossa pyykkiä pestään päivittäin.

 

Annosteluohje: 30-40 ml koneelliseen riippuen pyykin likaisuudesta

 

Keskeiset ominaisuudet:

Puuvilla- ja sekoitetekstiileille

Pesuasteet 30-95

100% biohajoava

Ecogarantie-sertifioitu

Vegan-sertifioitu

Pakkauskoko 1,5 l

 

Edullinen ja luonnollinen Almawin pyykinpesuaine Greendealista

INCI / Ainesosat: ≥5% <15% soap (soap and plant oil soap*), <5% non-ionic surfactants (saccharoidal surfactants), perfums (natural essential lavandin* and lavender oil*), linalool. *certified organic. Further ingredients: water, ethanol, sodium salt of citric acid, lactic acid, xanthan gum. 100% of the ingredients are of natural origin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.