AlmaWin Pyykinpesuaine pyykinpesuaine

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

9,25 €

(6,17 € / l)

Määrä: kpl

Ekologinen pyykinpesuaine muovia säästävässä pakkauksessa

 

Almawin pyykinpesuaine on sinulle, joka haluat pienentää pakkausjätettä taloudessasi. Nyt saatavana edullinen pyykinpesuaine ohuessa muovipussissa, joka säästää pakkauksesta peräti 75 % muovia tavalliseen muovipullopakkaukseen verrattuna. Pakkauksen voi kierrättää muovinkierrätyksessä.

Tämä pyykinpesuaine on saanut tiukan Ecogarantie-sertifikaatin merkiksi siitä, että siinä on käytetty luomulaatuisia raaka-aineita ja tuote on biohajoava. Se ei myöskään sisällä esimerkiksi väriaineita, synteettisiä säilöntäaineita tai synteettisiä hajusteita. 

Sopii 30-95 asteen pesuun puuvilla- ja sekakuiduille. Erinomainen valinta etenkin perheille, jossa pyykkiä pestään päivittäin.

 

Annosteluohje: 30-40 ml koneelliseen riippuen pyykin likaisuudesta

 

Keskeiset ominaisuudet:

Puuvilla- ja sekoitetekstiileille

Pesuasteet 30-95

100% biohajoava

Ecogarantie-sertifioitu

Vegan-sertifioitu

Pakkauskoko 1,5 l

 

Edullinen ja luonnollinen Almawin pyykinpesuaine Greendealista

INCI / Ainesosat: ≥5% <15% soap (soap and plant oil soap*), <5% non-ionic surfactants (saccharoidal surfactants), perfums (natural essential lavandin* and lavender oil*), linalool. *certified organic. Further ingredients: water, ethanol, sodium salt of citric acid, lactic acid, xanthan gum. 100% of the ingredients are of natural origin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.