alva kookos-lime deo roll-on

Saatavilla

9,95 €

(199,00 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 8,50 € 17,00 € Osta
3 7,99 € 23,97 € Osta

Alvan Daily Care kookos & lime roll-on on virkistävän pirteä sekoitus makean kookoksen ja trooppisen limetin tuoksuja. Raikas, hedelmäisen makea tuoksu, johon ihastut varmasti. Tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä.  Estää hienhajun muodostumista ja hillitsee hieneritystä jopa 24 h ajan.

Deodorantin sisältämät ainesosat kuten kamonmillauute, raunioyrtti ja aloevera tekevät siitä hellävaraisen ja siksi ihoystävällisen myös herkkästi ärtyvälle iholle. Daily Care deodorantti eii sisällä perinteisissä deodoranteissa käytetävää pienimolekyylistä alumiinikloridia tai alumiinihydraattia, vaan teho perustuu kristallikivideodoranteista tuttuihin luonnon mineraalisuoloihin.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Alkoholiton
Ei sisällä alumiinikloridia
Vegaaninen
Tuoksu eteerisistä öljyistä
99,7 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita
Pakkauskoko 50 ml

 

Luonnonkosmetiika kristallikivideodorantti edullisesti GreenDealista

 

. Hyödynnä hintaetu tilaamalla kerralla useampi pakkaus!

Ainesosat/INCI: Aqua, Aloe Barbadensis, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water, Sodium Chloride, Potassium Alum, Polyglyceryl-10 Laurate, Symphytum Officinale Extract, Glycerin, Xanthan Gum, Parfum (natural), Bisabolol, Potassium Sorbate


Alva Daily Care deodorantit eivät sisällä alumiinikloridia, alumiinihydraattia, eläinperäisiä raaka-aineita, triklosaania, PEG/PPG-yhdisteitä, parabeeneja tai muita synteettisiä säilöntäaineita eikä synteettisiä hajusteita. Tuotteita tai sen raaka-aineita ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta.
Arvostele tämä tuote

28.12.2017 - Minna

Mieto tuoksu. Toimii eli kainalot pysyy kuivina ja hienhaju poissa koko päivän.

16.11.2017 - Niina

Toimii hyvin normaalissa päivittäisessä käytössä. Voimakas hikoilu tulee läpi, En pidä kookoksen tuoksusta kovinkaan, mutta tämä ei jää tuoksumaan kainaloista voimakkaasti.