ALE 32 %

alva For Him miesten deodoranttispray

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

6,25 € 9,25 €

(83,33 € / l)

Määrä: kpl

Alva For Him kristallikivideodoranttispray antaa aktiivista suojaa hikoilua vastaan. 

Deodorantin sisältämät aloe vera- ja raunioyrttiuutteet rauhoittavat kainaloiden herkkää ihoa ja auttavat säilyttämään raikkauden vuorokauden ympäri. Alkoholiton koostumus ilman alumiiniklodirida tai alumiinihydraattia, jotka ovat useimmiten perinetisissä deodoranteissa käytettyjä alumiiniyhdisteitä. Sisältää mineraaliperäistiä luonnon kristallikivisuoloja.

Pitää hien tehokkaasti poissa! Ainutlaatuisen, varta vasten Alvalle kehitetyn miehisen tuoksuyhdistelmän tuoksu on hurmannut jo kymmenet tuhannet käyttäjät maailmalla. Tuoksu on lempeän miehinen - tuoksussa mausteisuutta ja aavistus makeutta.
Tuoksu on raikas eikä lainkaan liian voimakas.

Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, etoksyloituja emulgaattoreita (PEG-yhdisteet), väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia ainesosia. Ei jätä käytön aikana jälkiä tummiinkaan tekstiileihin. Sopii myös vegaaneille. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein.

Keskeiset ominaisuudet:

Vegaaninen
Alkoholiton
Ei sisällä alumiinikloridia tai alumiinihydraattia
Pakkauskoko 75 ml

Tilaa kerralla useampi ja säästä vieläkin enemmän!
 

Ainesosat/ INCI: Aqua, Aloe Barbadensis, Potassium Alum, Hamamelis Virginiana, Polyglyceryl-10 Laurate, Symphytum Officinale Extract, Glycerin, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Cinnamic Acid


Tuote täyttää Ecocert-sertifikaatin vaatimukset, mutta varta vasten Alvalle kehitetty hajusteyhdiste ei ole kasviperäinen, eikä siten sertifioitavissa. Alva Pure Nature -sarjassa myös miesten sertifioitu suihkugeeli.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.