alva Kuolleenmeren kylpysuola, 500 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

7,95 €

(15,90 € / kg)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 7,50 € 15,00 € Osta
3 7,00 € 21,00 € Osta
5 6,25 € 31,25 € Osta
Alva Kuolleenmeren suolassa on tavanomaista merisuolaa enemmän kalsium- ja magnesium-suoloja sekä kaliumia, bromia, rikkiä ja jodia. Näillä mineraaleilla on rauhoittava vaikutus ihoon ja ne edistävät solujen uudistumista. Suola  auttaa rentouttamaan väsyneitä raajoja ja lievittämään nivelkipuja sekä lievittämään turvotusta ja tulehduksia. Mineraalit kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Kuolleenmeren suola on myös tehokas ehkäisykeino ihosairauksia kuten ekseemaa, psoriaasista, aknea ja hilsettä vastaan. Se on loistavaa sellaisenaan kuorinta-aineeksi vartalolle, käsille ja jaloille sekä kasvoille. Voit halutessasi maustaa sitä myös eteerisellä öljyllä.

Kuolleenmeren suolaa on käytetty jo pari vuosituhatta jopa antiikin Roomassa ja Egyptissä. Kylpysuolaa arvostetaan sen terapeuttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Se sopii hyväksi rentoutumiskeinoksi raskaan fyysisen työn tai pitkän työpäivän jälkeen lievittämään kehon rasitusta ja stressiä. Ihosairauksista ja nivelkivuista kärsivät voivat löytää vaivoihinsa helpotusta kylpysuolan avulla. Kylpysuola on myös hyvä keino ylläpitää ihon pehmeyttä, hyvinvointia ja kosteutta ja sitä voi käyttää myös vartalokuorintaan ja selluliitin häivyttämiseksi.

Keskeiset ominaisuudet:

Vegaaninen
Pakkauskoko 500 g


Katso hintaa! Huippuedullinen kokeilupakkaus. Saatavilla myös 1 kg jättikoossa.

Ainesosat /INCI: Kuolleenmeren suolaa

Vinkki: Valmista terapeuttista vartalonkuorintasuolaa sekoittamalla eteeristä öljyä + kylpysuolaa kannelliseen purkkiin.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.