ALE 26 %

alva Sensitiv Hydrogel kosteuttava seerumi

Saatavilla

19,95 € 26,95 €

(665,00 € / l)

Määrä: kpl

Hurjan suosion saanut suokkituote! "Miellyttävä silkkimäinen koostumus - imeytyy ihoon todella nopeasti. Tämän päälle voi meikata välittömästi. Kesällä käytän pelkästään tätä." Nainen 30 v.

Alva Sensitiv Hydrogeeli tehokosteuttaa ihoa. Geeli imeytyy erittäin nopeasti jättäen ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Geeli tasoittaa ihoa hyaluronihapon avulla ja beeta 1,3/1,6 glukaani -tehoaine parantaa ihon immuunijärjestelmän kuntoa. Tuote soveltuu erityisesti pintakuivalle normaali-iholle tai sekaiholle sekä helposti rasvoittuvalle iholle. Seerumi ei jätä ihoa käytön jälkeen kiiltäväksi.

Tuote soveltuu myös erittäin kuivalle iholle, sillä sitä voi käyttää varsinaisen hoitovoiteen alla tuomassa lisäkosteutusta esimerkiksi talviaikana. Hydrogeeli soveltuu yksistään käytettynä hyvin myös kesäajan kasvotuotteeksi, rasvoittuvalle iholle sekä kaikille käyttäjille, jotka arvostavat nopeasti imeytyvää ja kevyeltä tuntuvaa kosteusvoidetta. Hydrogeeli sopii loistavasti myös ihon raikastamiseen päivän aikana – se on helppo levittää eikä imeytymiseen kulu kuin hetkinen.

Tuotteessa on erittäin mieto, lievästi vaniljaan taittuva tuoksu. Dermatologisesti testattu ja myös herkälle iholle sopivaksi todettu.

TAKAAMME ETTÄ IHASTUT TÄHÄN TUOTTEESEEN! Pelkästään Suomessa tällä tuotteella on satoja tyytyväisiä käyttäjiä.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Hypoallergisesti testattu
Vegaaninen
Pakkauskoko 30 ml


Alva hydrogel seerumi aitoa luonnonkosmetiikkaa, edullisesti meiltä GreenDealista

Ainesosat /INCI:

Aqua, Aloe Barbadensis, Glycerin, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Yeast Polysaccharide, Isoamyl Laurate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Chondrus Crispus, Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Phytate

Käyttö: Lisää hydrogeeliä puhdistetulle iholle ennen varsinaista hoitovoidetta tai sellaisenaan. Päivän aikana tuotetta voi käyttää myös kasvojen virkistämiseen.

alva Sensitiv sarja – uudenlaista hemmottelua herkälle iholle
 
alva Sensitiv – sisältää erityisesti herkälle iholle kehitetyt hoitotuotteet, joilla on neljä tehovaikutusta. Tuotteet tarjoavat intensiivistä suojaa iholle elinympäristön vaikutuksia ja ihon stressitekijöitä vastaan, hoitavat ihoa monipuolisesti, kiinteyttävät ihoa vähentäen ihojuonteiden näkyvyyttä ja rauhoittavat herkistynyttäkin ihoa. Sensitiv-sarjan tuotteet sisältävät kolmen vaikuttavan aineen yhdistelmän, joka on alvan kehittämä ja patentoima, tutkitusti ihon hyvinvointiin vaikuttava. Sarja on kehitetty PETA eläinsuojelujärjestön kanss yhteistyössä - mitään sarjan tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta eläinkokein.

Kevyet, kaikille ihotyypeille sopivat luomu kasviöljyt sisältävät erityisen paljon antioksidantteja vähentäen hapettumisesta iholle aiheutuvia haittavaikutuksia. Antioksidantit vahvistavat myös ihon omaa puolustusjärjestelmää. Patentoitu beeta 1,3/1,6 glukaani -tehoaine uudistaa ihoa silminnähden ja parantaa ihon kuntoa. Ihon uudistumisprosessi tehostuu ja immuunijärjestelmä vahvistuu samalla kun ihokudoksen kimmoisuus lisääntyy pitkäkestoisesti. Beetaglukaani on alvan kehittämä ja patentoima yhdiste.

Hyaluronihappo on optimoitu yhdistelmä suuren ja kevyen molekyylipainon happoyhdistettä, jolla on kaksinkertainen vaikutus: iho kiinteytyy ja ihon kosteustasapaino säilyy samalla kun ihon puolustuskyky vahvistuu ja iho pystyy itse paremmin torjumaan sen terveyttä uhkaavia bakteeriperäisiä hyökkäyksiä. Hypoallergenisesti testattu koostumus ja luonnollinen terapeuttinen, miedon rauhoittava tuoksu tekee käytöstä miellyttävää.
Arvostele tämä tuote

14.01.2018 - Tarja

Imeytyy hyvin ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Ei ärsytä ihoa vaikka se todella herkkä.

25.10.2017 - Sitruuna

Todella hyvä kosteuttava seerumi omalle vähän rasvoittuvalle iholleni.

06.02.2017 - Emilia

Imeytyy hyvin, mutta jättää hieman tahmaisen tunteen. Valitettavasti ei omaan käyttöön paras, vaikka suosittu tuote onkin.

22.01.2017 - Maija

Imeytyy nopeasti, kosteuttaa. Ainut miinus, että pakkauskoko melko pieni ja tuote hintava.

19.01.2017 - Hanu

Imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Ihana tuote!