Avril 7-free 2in1 Base & Top coat

Saatavilla

4,09 € 4,99 €

(584,29 € / l)

Määrä: kpl

Avril Base & Top Coat on 2in1 tuote. Se yhdistää alus- ja päällyslakan yhteen ja samaan tuotteeseen. 

Tämä on must have tuote, sillä kestävän kynsilakan aikaansaamiseen tarvitset myös top coatin.

Käyttövinkit:

Voit käyttää tuotetta sellaisenaan aluslakkana. Tällöin tuote estää kynsiä halkeilemasta ja kellastumasta ja kovettaa niitä arjen kolhuja vastaan. Päällylakkana tuote kovettaa ja suojaa varsinaista kynsilakkaa ja saa sävystä uuden, kauniin kiiltävän ja viimeistellyn puolen näkyviin. Top coatin käyttö edesauttaa merkittävästi kynsilakan säilymistä hyvänä.

Avril Base & Top Coatissa on 7-free koostumus eli se ei sisällä kaikista haitallisimpina pidettyjä aineita formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja (DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia. Huikea osuus, 79 % kynsilakkojen raaka-aineista on luonnollista alkuperää eli mineraali- tai kasviperäisiä. Unohda 3-free ja 5-free-kynsilakat, kun voit saavuttaa 7-free-puhtauden edullisesti!
 

Avril on kiinnittänyt huomiota kynsilakkojen heikkoon kohtaan: kestävyyteen. Kynsilakan tulisi kestää normaalikäytössä päiviä ja tämä on täysin saavutettavissa kun seuraat alla olevia lakkausvinkkejämme. Kaikki Avril-sarjan kynsilakat on valmistettu Ranskassa. Sarja on eläinkokeeton ja vegaaninen. Muista myös laaja valikoima muita Avril-kosmetiikkatuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita!

 

Keskeiset ominaisuudet:

Vegaaninen

79 % luonnollisia raaka-aineita

7-free koostumus

Ei testattu eläinkokein

Pakkauskoko 7 ml

 

Muista myös AVril asetoniton kynsilakanpoistoaine!

Ainesosat/INCI:

Ethyl acetate, butyl acetate, isopropyl alcohol, nitrocellulose, phthalic anhydride / trimellitic anhydride / glycols copolymer, acetyl tributyl citrate, adipic acid / fumaric acid / phthalic acid / tricyclodecane dimethanol copolymer.

Arvostele tämä tuote

30.09.2016 - S

Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti.