Avril beige-harmaa kulmakynä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

4,90 €
Määrä: kpl

Avril beige-harmaa kulmakynä on joka meikkipussin välttämättömyystarvike.  Kynän sävy on intensiivinen ja se levittyy helposti iholle - ilman, että sinun tarvitsee painaa kynää kovasti ihoa vasten. Raaka-aineet ovat 100 % luonnollista alkuperää.

Tuote sopii herkällekin iholle eikä se sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Koostumus perustuu kasvivahoille ja öljyille, mehiläisvahalle sekä luonnon omille mineraalipigmenteille. Kynällä teet vahvan ja runsaspigmenttisen viivan.

Avril kulmakynällä saat tehtyä selvän, mutta luonnollisen näköisen kulmien rajauksen, niin että lopputulos on myös kestävä.

Avril kulmakyniä ei ole testattu eläinkokein, kuten ei muitakaan Avril-tuotteita. Valitse joku 7 toinen toistaan paremmasta sävystä. Sarjassa myös nestemäinen silmänrajauskynä, katso erillinen tuote.

Sävy Châtain Clair on sarjan kahdesta kulmakynästä vaaleampi, beigeharmaaseen taittuva vaalea ruskea sävy. Saatavilla myös neutraali, tummanruskea Brun-sävy.

Käyttövinkit: Siisti kulmat ja kampaa kulmakarvat pienellä kulmakarvaharjalla kulmakarvan muodon huomioiden. Aloita kulmakynän levittäminen nenänpuoleleisesta päästä. Aloita kapealla viivalla, jota tarpeen mukaan voit vahvistaa lukuisia kertoja. Tarvittaessa väriä voi levittää pienellä siveltimellä laajemmalle alueelle (mutta useimmiten levitys pelkällä kynällä riittää mainiosti).Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita
 

Halpa luonnonkosmetiikka GreenDealista!

INCI/ Ainesosat:

CI 77491, hydrogenated palm oil, hydrogenated coco-glycerides, cetyl laurate, talc, CI77891, cera alba*, butyrospermum parkii*, tocopherol, CI77499, argania spinosa shell powder*, CI77492, trihydroxystearin, bisabolol.

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.