Avril hengityksen raikastava hammastahna

Tilapäisesti loppunut

4,75 €

(63,33 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Avril hammastahna on suunniteltu erityisesti raikastamaan pahanhajuista hengitystä. Se sopii loistavasti myös tupakoitsijoille. Tuotteessa on raikas mintun maku. Tuotteen raaka-aineet ovat 99 %:sti luonnollista alkuperää ja luomulaatuisten ainesosien osuus on suuri, 22 % kokonaisainesosista.

Hammastahna sisältämä luomu aloe vera - uute hoitaa ikeniä ja limakalvoja samalla kun luomu minttu raikastaa hengitystä. Avril hammastahnassa on kiinnitetty huomiota erityisesti koostumukseen, joka on miellyttävä ja mahdollisimman lähellä perinteisiä hammastahnoja. Fluorillinen koostumus, hammastahna on hyvin vaahtoava. Fluoripitoisuus 1450 ppm.

Tuote on vegaaninen eikä valmista lopputuotetta tai sen ainesosia ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta.

Tutustu myös ekologisiin hammasharjoihin.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Sisältää fluoria (1450 ppm)
Vegaaninen
Pakkauskoko 75 ml

Osta kerralla useampi pakkaus ja hyödynnä hintaetu!
 

 

Avril hammastahna edullisesti GreenDealista

INCI/ Ainesosat: Sorbitol, hydrated silica, aqua, mentha piperita leaf water*, aloe barbadensis leaf juice*, sodium lauryl sulfate, xanthan gum, aroma, titanium dioxide, sodium fluoride, sodium benzoate, stevia rebaudiana extract, potassium sorbate, citric acid, limonene.

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

11.01.2018 - Eve

Ihanan raikas! Suuhun jää puhdas tunne, eikä tahna kuivata suuta niinkuin jotkut muut tuntuvat tekevän. Suu tuntuu puhtaalta vielä aamullakin, eikä henki haise.

07.11.2017 - Ridde

Todella raikastava!

21.08.2017 - Jenni

Loistava hammastahna, uusi suosikkini. Tahnan rakenne on miellyttävä ja maku ihanan raikas! Miellyttävin hammastahna, jota olen kokeillut.

30.09.2016 - riu

Itselle ehdoton suosikkihammastahna. Ja kokeiltu on eri tahnojai. Raikastaa ja hampaat tuntuu puhtaalta , ikenet voi hyvin. Suosittelen.

30.09.2016 - A

Perus arkihyvä ja raikastava hammastahna.