Avril ruskea kulmakynä

Saatavilla

4,90 €
Määrä: kpl

Avril ruskea kulmakynä on joka meikkipussin välttämättömyystarvike.  Kynän sävy on intensiivinen ja se levittyy helposti iholle - ilman, että sinun tarvitsee painaa kynää kovasti ihoa vasten. Raaka-aineet ovat 100 % luonnollista alkuperää.

Tuote sopii herkällekin iholle eikä se sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Koostumus perustuu kasvivahoille ja öljyille, mehiläisvahalle sekä luonnon omille mineraalipigmenteille. Kynällä teet vahvan ja runsaspigmenttisen viivan.

Avril kulmakynällä saat tehtyä selvän, mutta luonnollisen näköisen kulmien rajauksen, niin että lopputulos on myös kestävä.

Avril kulmakyniä ei ole testattu eläinkokein, kuten ei muitakaan Avril-tuotteita. Valitse joku 7 toinen toistaan paremmasta sävystä. Sarjassa myös nestemäinen silmänrajauskynä, katso erillinen tuote.

Sävy Brun on neutraali ruskea sävy. Saatavilla myös vaaleampi beige-harmaasävy, CHÂTAIN CLAIR.

Käyttövinkit: Siisti kulmat ja kampaa kulmakarvat pienellä kulmakarvaharjalla kulmakarvan muodon huomioiden. Aloita kulmakynän levittäminen nenänpuoleleisesta päästä. Aloita kapealla viivalla, jota tarpeen mukaan voit vahvistaa lukuisia kertoja. Tarvittaessa väriä voi levittää pienellä siveltimellä laajemmalle alueelle (mutta useimmiten levitys pelkällä kynällä riittää mainiosti).

Aitoa luonnononkosmetiikkaa, sertifiointitaho Bureau Veritas ja Ecocert.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
100 % ainesosista on luonnon omia raaka-aineita
 

Luonnonkosmetiikkameikit edullisesti GreenDealista

INCI/ Ainesosat:


Hydrogenated palm oil, ci 77499, ci 77491, hydrogenated coco-glycerides, cetyl laurate, talc, ci 77891, ci 77492, cera alba*, butyrospermum parkii butter extract*, argania spinosa shell powder*, trihydroxystearin, bisabolol, tocopherol.

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

09.08.2017 - Kukka

Todella pehmeä ja leviävä. Ehkä hieman vaikea saada nätisti.