ALE 31 %

Douce Nature oliivi alepposaippua

Saatavilla

5,45 € 7,95 €

(54,50 € / kg)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 4,95 € 9,90 € Osta
4 4,55 € 18,20 € Osta

Ihana aito alepposaippua
 

Aito syyrilainen alepposaippua on ikivanhalla perinteisellä reseptillä tehty oliiviöljypohjainen palasaippua. Öljynä on käytetty vain ensimmäisen puristuskerran laadukasta oliiviöljyä. Kuten perinteiseen alepporeseptiin kuuluu, tämäkin saippua sisältää laakeripuun öljyä, joka tekee koostumuksesta ainutlaatuisen hoitavan. Laakeriöljypitoisuus on 12 %.

Alepposaippuan reseptin otaksutaan olevan peräisin Kleopatran ajoilta. Saippuan valmistusaineet ovat yksinkertaisia: oliiviöljyä, lipeää (joka saippuoituu valmistuksen aikana) sekä laakeripuun öljyä. Saippua valmistetaan tänäkin päivänä perinteisessä muurinpohjapadassa kiehuttamalla öljyä ja lipeää. Alepposaippua on 100 % kasviperäinen ja täysin biohajoava kasvisaippua. Tuote ei sisällä palmuöljyä tai esimerkiksi EDTAa tai muita synteettisiä lisäaineita.

Alepposaippuasta tekee ainutlaatuisen sen luonnollisen koostumuksen lisäksi hoitavuus: tämä saippua ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa ja se sopii koko vartalon pesuun. Alepposaippua on myös ihana valinta kasvojen pesuun, sillä toisin kuin monet saippuat, tämä saippua sisältää niin runsaasti kasviöljyä, ettei se kuivata kasvojen herkkää ihoa. Alepposaippuaa voi käyttää myös kodinhoidossa, esimerkiksi tiskisaippuana.

Alepposaippua on alkuperäsuojattu tuote. Tuote on myös eettinen valinta: saippuan valinta tarjoaa merkittäviä tuloja sodan runtelemalle Syyrialle, sillä se on yksi maan tärkeimmistä vientituotteista.

Tuote on vegaaninen ja luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä tuote. Saippuaan ei ole lisätty hajusteita, joten se sopii myös lapsille ja allergikoille.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Luonnollinen aito kasviöljysaippua
Hajusteeton
100 % luonnollinen koostumus
Valmistettu Syyriassa
Pakkauskoko 100 g
 

Aito alepposaippua kasvosaippuaksi! Kokeile myös tiskisaippuana

Inci/Ainesosat:

Sodium olivate, Sodium laurate, Aqua, Sodium hydroxide

*sertfioitu luomulaatuinen ainesosa

 

 

Arvostele tämä tuote

29.04.2018 - Nuppu

Hyvä oliivisaippua.Aleppo saippuat ovat suosikkejani, sopivat hyvin herkälle iholle ja myös hiusten pesuun.Suosittelen!

26.09.2017 - Noora

Tätä ostan lisää. Pesee myös hiukset puhtaiksi ja kiiltäviksi.