Douce Nature kuoriva alepposaippua

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Tulossa varastoon

7,95 €

(79,50 € / kg)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 4,95 € 9,90 € Osta
4 4,55 € 18,20 € Osta

Ihana aito alepposaippua - Kuolleenmeren hoitavaa mutaa sisältävä uutuusversio
 

Aito syyrilainen alepposaippua on ikivanhalla perinteisellä reseptillä tehty oliiviöljypohjainen palasaippua. Nyt uusi versio, joka sisältää hoitavaa ja tasapainottavaa Kuolleenmeren mutaa.

Alepposaippuassa öljynä on käytetty vain ensimmäisen puristuskerran laadukasta oliiviöljyä. Kuten perinteiseen alepporeseptiin kuuluu, tämäkin saippua sisältää laakeripuun öljyä, joka tekee koostumuksesta ainutlaatuisen hoitavan. Lisäksi joukkoon on lisätty mineraalipitoista ja ihon toimintoja tasapainottavaa Kuolleenmeren mutaa, joka antaa saippualle aivan uudenlaisia ominaisuuksia. Suosittelemme tätä versiota atooppiselle iholle ja psoriaatikoille sekä kaikille, jotka haluavat mahdollisimma luonnollisen ja ihoa kuivattamattoman saippuan. Muta auttaa syväpuhdistamaan ihoa ja kuorii sitä.

Alepposaippuan reseptin otaksutaan olevan peräisin Kleopatran ajoilta. Saippuan valmistusaineet ovat yksinkertaisia: oliiviöljyä, lipeää (joka saippuoituu valmistuksen aikana) sekä laakeripuun öljyä. Tähän saippuaan on vielä lisätty Kuolleenmeren mutaa, jolla on kuoriva vaikutus. Se poistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia. Saippua valmistetaan tänäkin päivänä perinteisessä muurinpohjapadassa kiehuttamalla öljyä ja lipeää. Alepposaippua on 100 % kasviperäinen ja täysin biohajoava kasvisaippua. Tuote ei sisällä palmuöljyä tai esimerkiksi EDTAa tai muita synteettisiä lisäaineita.

Alepposaippuasta tekee ainutlaatuisen sen luonnollisen koostumuksen lisäksi hoitavuus: tämä saippua ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa ja se sopii koko vartalon pesuun. Alepposaippua on myös ihana valinta kasvojen pesuun, sillä toisin kuin monet saippuat, tämä saippua sisältää niin runsaasti kasviöljyä, ettei se kuivata kasvojen herkkää ihoa. Kuolleen meren mudan ansiosta saippua sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Alepposaippuaa voi käyttää myös kodinhoidossa, esimerkiksi tiskisaippuana.

Alepposaippua on alkuperäsuojattu tuote. Tuote on myös eettinen valinta: saippuan valinta tarjoaa merkittäviä tuloja sodan runtelemalle Syyrialle, sillä se on yksi maan tärkeimmistä vientituotteista.

Tuote on vegaaninen ja luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä tuote. Saippuaan ei ole lisätty hajusteita, joten se sopii myös lapsille ja allergikoille.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Luonnollinen aito kasviöljysaippua
Hajusteeton
100 % luonnollinen koostumus
Valmistettu Syyriassa
Pakkauskoko 100 g
 

Aito alepposaippua edullisesti! Sopii herkälle iholle - ei kuivata ihoa

Inci/Ainesosat:

Sodium olivate, Sodium laurate, Aqua, Maris limus, Sodium hydroxide

*sertfioitu luomulaatuinen ainesosa

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.