Eco Cosmetics mineraaliaurinkovoide vauvoille ja lapsille (SK45)

Saatavilla

18,50 € 24,95 €

(370,00 € / l)

Määrä: kpl

Eco-cosmetics mineraaliaurinkovoide perheen pienimmille suojakertoimella 45. Granaattiomenaa ja tyrniä sisältävä voide suojaa herkkää ihoa auringonvalolta. Tuotteen tummentava väri johtuu sen sisältämästä tyrnistä. Tuote ei sisällä kemiallisesti vaikuttavaa aurinkosuojaa, vaan sen teho perustuu täysin mineraalisuojan auringonsäteitä heijastavaan vaikutukseen, joten tuote on turvallista käyttää myös pienillä lapsilla.

Tuote suojaa auringolta välittömästi iholle levittämisen jälkeen ja on vedenkestävä, joten se sopii myös uidessa/rannalla käytettäessä. Aurinkovoidetta tulee kuitenkin aina lisätä päivän mittaan tehon ylläpitämiseksi, mikäli oleskelu ulkona on pitkäkestoista. Pienten lasten ihon palamista tulee varoa ja iho suojata myös vaatetuksella.

Eco Cosmetics -aurinkosuojatuotteet antavat välittömän aurinkosuojan eivätkä ne sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Kaikki Eco Cosmetics -aurinkovoiteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.

Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai sen kumppaneiden toimesta.

Huolehdi ihosta auringoton jälkeen! Tutustu myös Eco Cosmetics viilentävään ja virkistävään after suniin.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
100 % luonnollisia ainesosia
25,35 % ainesosista luomulaatuisia
97,70 % kasvisainesosista luomulaatuisia

Pakkauskoko 50 ml

 

Ainesosat/ INCI:

Aqua, Glycine Soja Oil *), Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Ricionoleate, Glyceryl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter*), Glycerin, Punica Granatum Extract *), Hippophae Rhamnoides Extract*), Olea Europaea Leaf Extract *), Olea Europaea Fruit Oil *), Simmondsia Chinensis Oil *), Oenothera Biennis Extract *), Hippophae Rhamnoides Oil*), Oriza Sativa Bran Oil, Glycyrrhiza Glabra Extract, Mica, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Oil, Parfum *) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Huomautus:

Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan.

Arvostele tämä tuote

06.02.2017 - M

Aika paksua rasvaa, tuoksu hyvä ja estää palamisen. Muuta en omalle piltille ole edes kaivannut käyttöön, tällä on pärjätty. Vähän miinusta valkoisesta väristä iholla reilusti levitettynä

30.09.2016 - liisa

Testasimme tätä ensi kerran tänä vuonna ja oli lapsellekin mieluisa aurinkotuote. Ei jätä lasta totaalisen valkoiseksi.