ALE 17 %

Eco Cosmetics nestesaippua, 10 l megatäyttöpakkaus

Saatavilla

74,95 € 89,90 €

(7,50 € / l)

Määrä: kpl

Eco Cosmeticsin laadukas ja riittoisa sitruunanestesaippua - nyt huippuriittoisassa 10 litran täyttöpakkauksessa.

Eco Cosmetics nestesaippua ei kuivata käsiä ja se sopii koko perheen käyttöön. Saippuan sitruunainen tuoksu sopii hyvin myös keittiösaippuakäyttöön.

Tuote on Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasaippua. Tämä nestesaippua ei sisällä SLS:ää, PEG:iä, parafiineja, keinotekoisia väri-, säilöntä- tai hajusteaineita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta ja se on tuotettu hiilidioksidineutraalisti. Täydellisesti biologisesti hajoava, joten sopii loistavasti käytettäväksi myös kesämökillä tai kunnallisen vesihuollon ulkopuolella

Tämä 10 litran megatäyttöpakkaus riittää täyttämään pumppupullon 33 kertaa. Täyttöpakkaukseen ei kuulu pumppua, vaan se korkillinen kanisteri. Pakkauksen suuresta koosta ja painosta johtuen voit tilata vain yhden täyttökanisterin per tilaus. Suuremmista määristä kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalvleu@greendeal.fi, niin laskemme tarjouksen lavatoimituksesta.

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Raikas sitruunan tuoksu
Erittäin riittoisa, tiivistetty koostumus
Ei testattu eläinkokein
100% raaka-aineista luonnollisia
100% kasviraaka-aineista on luomulaatuisia


Saatavilla myös pienemmissä 300 ml:n pumpullisissa pakkauksissa sekä 500 ml  ja 2 litran täyttöpakkauksissa.

 

INCI/Ainesosat: Aqua, Potassium Oleate**, Potassium Olivate**, Glycerin**, Potassium Citrate, Citrus Medica Limonum Oil*, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral

**)  valmistettu käyttäen luomu raaka-aineita
*) sertifioitu luomu raaka-aine

 

Painavan lähetyksen toimituskululisä 3,90 e/pakkaus.

Arvostele tämä tuote

02.09.2017 - Hanna

Raikas saippua, ja jättipakkaus on viimeinkin ratkaisu jatkuvan saippuapullojen ostamisen sijaan. Hyvä myös yhteisostoksena kaverin kanssa.