Eco Cosmetics nestesaippua, 300 ml

Saatavilla

5,25 €

(17,50 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 4,90 € 9,80 € Osta
4 4,49 € 17,96 € Osta
6 4,29 € 25,74 € Osta

Suuren suosion saanut Eco Cosmetics nestesaippua ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa. Kosteuttavan ja käsiä hoitavan koostumuksen takana on runsas aitojen kasviöljyjen koostumus - ilman sulfaatteja! Eron sulfaateilla valmistettuihin pesuaineisiin huomaat hetkessä.

Tässä saippuassa tuoksuu raikas, tuore sitruuna. Saippua jättää kädet miellyttävän raikkaan tuoksuisiksi. Saippua sopii koko perheelle. Sitruuna neutraloi loistavasti hajuja, ja tuote sopii siksi loistavasti myös keittiösaippuaksi. Tuote on erittäin riittoisa käytössä, sillä sen koostumus on erittäin paksu (silti helposti annosteltava), joten saippuaa tarvitaan vähemmän per pesukerta.


Tuote on Ecocert-sertifioitu ja parabeeniton, eikä se sisällä SLS:ää, PEG:iä, parafiineja, keinotekoisia väri-, säilöntä- tai hajusteaineita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta ja se on tuotettu hiilidioksidineutraalisti. Täydellisesti biologisesti hajoava, joten sopii loistavasti käytettäväksi myös kesämökillä tai kunnallisen vesihuollon ulkopuolella


Keskeiset ominaisuudet:

300 ml pumppupullo
Ecocert-sertifioitu
Raikas sitruunan tuoksu
Erittäin riittoisa, tiivistetty koostumus
Ei testattu eläinkokein
100% raaka-aineista luonnollisia
100% kasviraaka-aineista on luomulaatuisia
Vegaaninen
 

Tuote saatavissa myös 500 ml, 2 litran ja 10 litran koossa.

 

Luonnonkosmetiikka nestesaippua edullisesti Eco Cosmeticsilta!


 

INCI/Ainesosat:

Aqua, Potassium Oleate**, Potassium Olivate**, Glycerin**, Potassium Citrate, Citrus Medica Limonum Oil*, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral

**)  valmistettu käyttäen luomu raaka-aineita
*) sertifioitu luomu raaka-aine
Arvostele tämä tuote

25.11.2017 - Liz

Todella voimakas tuoksu - meidän perheelle liian voimakas. Poistaa hyvin esim kalanhajun käsistä.

10.11.2017 - Green shopaholic

Riittoisa ja miellyttävän tuoksuinen saippua! Ainoa pieni miinus siitä, että saippua tekee nopeasti "vahamaisen" pinnan pesualtaaseen. Vaikuttavatko luonnolliset ainesosat tähän, sitä en tiedä. Endast silti käytä enää mitään muuta saippuaa.

17.02.2017 - Ridde

Edullinen ja hellävarainen.

27.01.2017 - Tarja

Nestesaippuan aatelia! Kalanhajun lisäksi tällä lähtee myös vauvan kakan haju pyllynpesijän käsistä.

27.01.2017 - Tarja

Riittoisa saippua, aivan pieni pisara riittää pesemään ja poistamaan käsiin tarttuneet epämiellyttävät hajut. Pumppupullon annostelijaa pitää painaa varovaisesti, ja pumppu voisi jopa olla vähemmän antelias!