ALE 24 %
Uusi

ALE! Ecodoo 5in1 WC-Puhdistusaine TUPLAPAKKAUS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

10,50 € 13,90 €

(7,00 € / l)

Määrä: kpl

EDULLINEN KAMPANJAPAKKAUS 2 x 750 ml! Huippusuosikki!

 

Ecodoo WC-puhdistusaine on paitsi ekologinen, myös erittäin tehokas. Siinä on 5in1-koostumus, joka poistaa kalkkia ja epäpuhtauksia, raikastaa epämiellyttäviä hajuja, desinfioi ja ehkäisee epäpuhtauksien kiinnittymistä. Tuotteen koostumus on suunniteltu erityisesti pinttyneille ja kalkkeutuneille WC-altaille, joihin tarvitaan voimakasta pesutehoa. Tehokkain WC-puhdistustuotteemme! Huomaa Ecocert-sertifiointi - sertifikaatti on todiste raaka-aineiden ja tuotantoprosessin aidosta ekologisuudesta. Sopii myös vegaaneille.


Ecodoo WC-puhdistusaine ei sisällä voimakasta ja hengityselimiä kuormittavaa klooria tai muitakaan luonnolle vahingollisia ainesosia. Kätevän kaatonokan ansiosta puhdistusaine on helppo annostella myös wc-altaan reunojen alle. Sopii myös septitankeille sekä kesäasunnoille - täydellisesti biohajoava. Tuote sisältää vain ympäristöystävällisiä ainesosia, katso kuvauksen lopusta Ecodoo-lupaus.

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä. Kaada tuotetta wc-altaaseen ja reunojen alle. Anna vaikuttaa, pinttyneille kohdille vaikutusaikaa voi pidentää jopa 20 minuuttiin. Harjaa ja huuhdo wc-allas lopuksi.

Jättää miellyttävän raikkaan eukalyptuksen tuoksun, joka on juuri sopiva tuomaan raikkautta, mutta ei tunnu liian voimakkaalta. Tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä.

 

Keskeiset ominaisuudet:


Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat
Ecocert-sertifioitu, Vegaaninen
Reilu pakkauskoko 750 ml

VERTAA HINTAAMME! Osta meiltä kerralla useampi pakkaus ja säästä vieläkin enemmän!

 

Ympäristöystävällinen WC-puhdistusaine edullisesti GreenDealista

Ainesosat/ingredienser: >30%: Vesi/Vatten, <5%: Ionittomat pinta-aktiiviset aineet/icke-ioniska tensider, maitohappoa/mjölksyra, sitruunahappo/citronsyra, etikkahappoa/ättiksyra, glyseriiniä/Glycerin, Ksantaanikumi/xantangummi, CI-77510 (mineraaliperäinen väriaine / färgämne av mineraursprung), Hajusteet/parfym (sisältää/innehåller: Limonene).

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Eri pesuaineita ei saa sekoittaa. //  Förvaras oåtkomligt för barn. Blanda inte olika rengöringmedel.


Käyttö: Kaada tuotetta wc-altaaseen ja reunojen alla. Hankaa wc-harjalla ja anna vaikuttaa hetkinen, pinttyneille kohdille vaikutusaikaa voi pidentää noin minuuttiin. Huuhdo wc-allas lopuksi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.