Ecodoo astianpesuaine käsinpesuun, 5 l

Saatavilla

24,95 €

(4,99 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 23,25 € 46,50 € Osta

Ecodoon huippusuosittu astianpesuaine - 5 litran kokoisessa jättipakkauksessa!

Astianpesuaine, joka on todella tehokas ja saanut asiakkailtamme erittäin hyvän palautteen. Nyt uudessa 5 litran BIB-pakkauksessa eli bag-in-box. Pakkaus on erittäin ekologinen, sillä sen suojakartonki voidaan kierrättää pahvinkierrätyksessä ja sisällä on vain ohut muovipussi (vrt. viinin hanapakkaus). Pakkauksessa olevasta hanasta annostelu on helppoa ja nopeaa ja voit täyttää tällä pakkauksella esimerkiksi 500 ml tai 1 litran pakkauskoot helposti ja hyödyntää edullisen litrahinnan.

Suomen ensimmäinen Ecocert-sertifikaatin saanut aito ekopesuaine. Sisältää hoitavaa aloe veraa, joka estää käsien kuivumista tiskauksen aikana.

Astianpesuaineessa on sitruksen ja mangon tuoksu, joka on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Tuote on täysin fosfaatiton eikä se sisällä optisia kirkasteita, sulfaatteja (SLS), synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita, petrokemian ainesosia tai muita ympäristön ja ihon kannalta ikäviä ainesosia. Tuote on oiva valinta myös kesämökille tai alueille, joilla ei ole kunnallista jäteveden käsittelyä. Tuote sopii myös sakokaivoille ja septitankeille. Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia eläinkokein.


Tuotteen pinta-aktiiviset ainesosat ovat täysin kasviperäisiä.

Saatavilla myös pienemmässä 500 ml pakkauksessa.

Keskeiset ominaisuudet:

Pakkauskoko 5000 ml hanapakkaus
Ultratiivistetty koostumus|
Kasvipohjaiset ainesosat|
Puhdistaa ja poistaa rasvan tehokkaasti

Tästä pakkauksesta riittää pitkäksi aikaa!

INCI/ Ainesosat: > 30%: vesi/vatten; 5-15%: anioniset pinta-aktiiviset aineet /anjoniska surfaktanter; < 5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet /icke-ioniska surfaktanter, maitohappo/mjölksyra, ruokasuola/bodsalt, hajuste/parfym (100% luonnollinen ja puhdas eteerinen öljyseos greippi-sitruuna-mango / 100% naturlig blandning av eteriska oljor: grapefrukt-citron-mango, Sisältää / innehåller: Limonene), aloeverauute/aloeveraextrakt.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Förvaras oåtkomligt för barn.

Käyttöohje: Käytä yksi pieni painallus (noin 2-3 ml) pesukertaa kohden. Erittäin likaisille astioille käytä kaksi painallusta (5-6 ml).

 

Tuotteen suuresta painosta johtuen tuotteen lähettämiseen sovelletaan 0,99 euron lisätoimituskulua.

Arvostele tämä tuote

20.02.2018 - Suvi

Toimiva tuote ollut meidän perheessä. Pesee puhtaaksi, tosin annostella saa reiluhkosti. Käytössä ollut jo useampi pakkaus ja aion tilata jatkossakin. Laitan tästä isosta pakkauksesta aina litran pulloon, on mielestäni helpompi käyttää näin.

25.01.2018 - Manteli

Ei kovin tehokas: tarvitsee suuren määrän pesuun ja kuluu nopeasti.