Ecodoo astianpesutabletit, 30 tabl.

Saatavilla

8,99 €
Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 8,45 € 16,90 € Osta
4 7,99 € 31,96 € Osta
6 7,59 € 45,54 € Osta

Etsitkö oikeasti tehokasta ekologista astianpesuainetta konepesuun? Ecodoo astianpesutabletit ovat GreenDealin suosituin konetiskituote

Ecodoo astianpesuainetabletit konepesuun ovat todella tehokkaita käytössä. Tämä astianpesuaine on Suomen ensimmäinen Ecocert-sertifikaatin saanut, riippumattoman tahon ekosertifioima pesuaine konepesuun. Samassa tuotteessa yhdistyy siis ympäristöystävällisyys, tehokkuus ja koostumus, jossa on vältetty ylimääräisiä ja voimakkaita kemikaaleja.

Ecodoo astianpesutabletit sisältävät ympäristöystävällistä valkaisuainetta, jotta ruoantähteet ja tahrat poistuvat astioista tehokkaasti. Valkaisuaine on ympäristön kannalta erittäin ystävällinen happipohjainen valkaisuaine. Tuote on täysin fosfaatiton eikä se sisällä myöskään fosfonaatteja, joten sitä voi hyvin mielin käyttää myös kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Tuote ei sisällä suodatusjärjestelmiä vahingoittavia ainesosia. Ekologinen konetiskiaine, joka todella toimii!

Ecodoo astianpesutabletit on pakattu 30 kappaleen riittoisaan pakkaukseen. Astianpesutabletit on pakattu itsesulavaan kalvoon (kalvo on Ecocertin hyväksymä ekologinen polyvinyylialkoholi, joka ei aiheuta haittaa jätevedenpuhdistamoilla tai astianpesukoneen putkistoille). Tabletit voidaan helposti puolittaa, jolloin yksi pakkaus riittää 60 pesukertaan. Puolikkaan tabletin teho riittää loistavasti pesuun etenkin pienemmillä astianpesukoneilla tai kevyesti likaisilla astioilla.

Ecodoo astianpesuaineet eivät sisällä mm. väriaineita, klooria, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä säilöntäaineita. Katso myös sivun alareunan Ecodoo-lupaus. Tuotetta tai sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein, eikä pesuaine sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille. Tuotteessa on kasviperäinen hajuste.

Muista myös Ecodoo huuhtelukirkaste.

Saatavilla myös 12 kpl laatikon säästöpakkauksessa.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine

Pakkaus sisältää 30 tablettia (á 20 g)

Ei testattu eläinkokein

Sopii vegaaneille

 

Osta kerralla useampi pakkaus ja hyödynnä hintaetu!

 

ECODOO-LUPAUS

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja mahdollisimman riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta. Tuotteissa ei käytetä:

-optisia kirkasteita
-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita
-petrokemian ainesosia
-mineraaliöljyä tai silikoneja
-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)
-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)
-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja
-fosfaatteja tai fosfonaatteja
-klooria tai kloorijohdannaisia
-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta
-biohajoamattomia ainesosia

 

Ecodoo ekologiset astianpesuainetabletit - ekopesuaineet edullisesti GreenDealista

INCI/Ainesosat: 15-30%: happipohjainen valkaisuaine, <5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, entsyymit, natriumsitraatti, natrium disilikaatti, natriumpolyaspartaatti, tetrasorbioli, rypsiöljy, glyseriini

 

Käyttö: Lisää 0.5-1 tablettia pesukoneeseen ja poista pakkauksen kääre. Lue aina ennen pesua pakkauksen käyttöohje ja käyttöturvallisuusohjeet. Älä pese koneessa kristalliastioita, puuta, alumiinia, kultaa tai muita jalometalleja tai kullattuja astioita, hopeaa tai kuparia. Emme suosittele konepesua käsinmaalatuille astioille, muoviastioille, joita ei ole tarkoitettu konepesuun tai muille astianpesukonepesua kestämättömille herkille materiaaleille. Jos puolitat tabletteja, varothan mahdollisesti silmiin tai ympäristöön sinkoutuvia osia tabletista, käytä aina suojalaseja ja käsineitä.

Arvostele tämä tuote

23.03.2019 - Hanna

Todella tehokkaat tabletit eivätkä jätä jäämiä astioihin

24.07.2018 - Minna

Tehokas ja edullinen. Parasta on ettei astianpesukoneesta tule pesun jälkeen voimakasta tuoksua. Tuoksua ei siis juurikaan ole

14.05.2018 - Emilia

Oli mukava löytää ekopesuaine, joka toimii ja pesee puhtaaksi. Suosittelen!

06.04.2018 - Jaana

Pesee ihan ok, paitsi satunnaisesti koneessa pestävät muoviastiat jää rasvaisiksi. samoin koneen suodattimiin ym kertyy rasvaa ihan älyttömästi. Tosin meillä ei ole ollut käytössä suoloja tai kirkasteita, ei ole muilla merkeillä ennen tarvittu.

26.04.2018 - Marjo

Huippu tuote! Puolikas tabletti riittää pesemään astiat putipuhtaaksi yhdellä koneellisella. Tablettikin on helppo puolittaa. Ehdottomasti ostan jatkossakin!