ALE 29 %

ALE! Ecodoo ekologinen viemärinavaaja ja raikastaja

Tilapäisesti loppunut

10,25 € 14,45 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ekologinen viemärinavaaja ja raikastaja

Tukkoinen viemäri? Huonosti vetävä ja haiseva viemäri esimerkiksi keittiössä?

Ruoantähteet, roskat ja lika ovat viemärin vihollisia. Etenkin rasvaperäiset tahrat keräävät ympärilleen muuta likaa ja tukkeuttavat hiljalleen viemärin.

Ecodoo Ecocert-sertifioitu ympäristöystävällinen viemärinavaaja on todella tehokas ja nopeasti vaikuttava. Tämä tuote sopii paitsi avaamaan jo syntyneitä tukoksia, myös ylläpitämään viemärien puhtautta. Tuote auttaa viemäriä pysymään hyvin vetävänä. Se sulattaa hiukset ja muut pienet tukokset turvallisesti ja täysin myrkyttömästi ja poistaa rasvatukkeumat välittömästi. Tuote auttaa myös  puhdistamaan ja raikastamaan pahanhajuisen viemärin perusteellisesti.

Riittoisa litran pakkaus. Jopa tukoksen avaamiseen riittää vain 1 desliitran annostelu, joten yhdestä pakkauksesta riittää noin 10 käyttökertaan.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Vegaaninen
Biohajoava
Ecocert-sertifioitu
Pakkauskoko 1 litra

 

Etikka siivoukseen edullisesti GreenDealista

INCI/Ainesosat: natriumhydroksidi

Tutustu tarkasti pakkauksen käyttöohjeisiin ja turvallisuustietoihin ennen käyttöä. Säilytettävä lasten ja kotieläinten ulottumattomissa.

Mikään viemärinavaaja ei korvaa mekaanista puhdistusta. Vaikeissa tukoksissa konsultoi aina putkialan ammattilaista.

Arvostele tämä tuote

01.11.2017 - Mikko

Avasi tukkeutuneen WC-altaan hetkessä. Pieni määrä riitti. Raikastaa myös samalla, miksi tällaista tuotetta ei ole ollut aiemmin!