Ecodoo huuhtelukirkaste, 500 ml

Saatavilla

6,99 €

(13,98 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 6,45 € 12,90 € Osta
3 5,95 € 17,85 € Osta

UUTTA! Ecocert-sertifioitu ja täysin myrkytön huuhtelukirkaste päivittäiseen käyttöön.

Ecodoo huuhtelukirkaste jättää astiat, erityisesti lasit rannuttomiksi ja kiiltävän kirkkaiksi ja auttaa astioita kuivumaan nopeammin. Tuotetta voi käyttää niin kovan kuin pehmeän pohjaveden alueella ja se estää kalkin kiinnittymistä astioiden pintaan. Kaikki valmistuksessa käytetyt ainesosat ovat luonnollista alkuperää ja turvallisia käytettäväksi ruoanlaittovälineiden ja astioiden kanssa.

Ecodoo huuhteluaine on Suomen ensimmäinen Ecocert-sertifioitu huuhtelukirkaste astianpesukoneelle. Sertifikaatti on osoitus ainesosien turvallisuudesta mutta myös ympäristöystävällisyydestä ja nopeasta biohajoavuudesta. Tuote ei sisällä synteettisiä väriaineita tai hajusteita ja sen teho perustuu sitruunahappoon ja kasviperäiseen glyseriiniin.

Käyttö: Ravista pakkaus hyvin enne käyttöä. Täytä astianpesukoneen huuhtelukirkastelokero valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokein eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Sopii vegaaneille

Ecocert-sertifioitu

Pakkauskoko 500 ml
 

Ekopesuaineet halvalla netistä - tilaa GreenDealista

INCI: >30% vesi, 5-315% sitruunahappo/citronsyra, etanoli/etanol, kasviperäinen glyseriini/glycerin av vegetabiliskt ursprung, <5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, eteerinen öljy (sitrus: sisältää/innehåller limonene

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. // Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med ögonen.
 

Arvostele tämä tuote

07.04.2017 - naturel

Nopeuttaa veden valumista astioista, ja toimii paremmin kuin laimennettu etikka. Melko voimakas tuoksu kun avaa pullon, mutta ei jätä astioihin mitään jäämiä tai hajuja. Paljon turvallisempi vaihtoehto kuin markettien säilöntäaineilla terästetyt suurten merkkien huuhtelukirkasteet.