Ecodoo marseillesaippuahiutaleet 1 kg

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

14,95 €
Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 13,25 € 26,50 € Osta

Perinteinen, hoitava marseillesaippua nyt kätevinä hiutaleina - erityisen kätevä mattojen- tai pyykinpesuun tai omatekoisen pesuaineen valmistamiseen

Moni tuntee Marseillesaippuan palana ja saattaa raastaa palasta pyykkisaippuan. Nyt raastamisen voi jättää väliin, kun tuomme saataville valmiit Marseillesaippuahiutaleet. Ne on pakattu yhden kilon jättikokokoiseen pakkaukseen.

Marseillesaippua on ympäristöystävällinen ja turvallinen kodin pesuaine.. Sen valmistamiseen käytetään ainoastaan luonnollisia kasviöljyjä ja ikivanhaa saippuoimisprosessia. Marseillesaippua sopii loistavasti paitsi vartalolle myös kodin siivouskaappiin - se on luonnollinen tahranpoistoaine, pyykinpesuaine sekä yleispuhdistusaine.

Marseillehiutaleet sopivat erinomaisesti juuri pyykinpesuun, sillä ne liukenevat nopeasti joko konepesussa tai käsinpesussa. Tuote on hajustamaton - jos haluat pyykkiin tuoksu, lisää joukkoon esimerkiksi tippa mieleistä eteeristä öljyä.

Valmista omatekoinen marseillepesuneste: sopii, vartalon tai vaikka astioiden pesuun)

Liota noin 100 g hiutaleita keitettyyn veteen (noin 2 dl), lisää joukkoon halutessasi muutama tippa eteeristä öljyä. Saat valmiin juoksevan pesunesteen, joka muistuttaa nestesaippuaa. Valmista tuotetta vain 2-3 viikon käyttötarvetta vastaava määrä kerralla, koska runsaasti vettä sisältävä pesuaine alkaa hiljalleen pilaantua ilman säilöntäainetta.
 

Saippuasta ja vedestä valmistetulla liuoksella voi pestä pyykin lisäksi myös

  • nahkaisia huonekaluja ja tekstiilejä
  • mattoja
  •  puupintaisia lattioita
  • nahkakäsineitä

Käyttö: Annostele pyykinpesukoneeseen tai käsinpesuun pyykin määrää vastaava määrälle ja likaisuusasteelle sopiva määrä hiutaleita: normaalilikaiselle pyykille 6 kg koneessa noin 1-2 rkl hiutaleita.

Puhdistettaessa herkkiä materiaaleja, kuten nahkaa tai kohdetta, jota et ole aiemmin puhdistanut marseillesaippualla, tee aina testi huomaamattomaan paikkaan ennen kuin levität saippuan koko pinnalle.

HUOMAA TODELLA ISO PAKKAUSKOKO!

Tuote on valmistettu Ranskalla aidolla perinteiselle Marseille-saippuan reseptillä eikä saippua sisällä synteettisiä lisäaineita. Ecodoo ei tee eläinkokeita tai teetä niitä kolmansilla osapuolilla.

Marseillesaippua edullisesti - tilaa meiltä marseillehiutaleet.Keskeiset ominaisuudet:
Hajusteeton
Vegaaninen
Pakkauskoko 1000 g

 

Hyvä Marseillesaippua - tilaa Marseillesaippuahiutaleet

INCI / Ainesosat: 100% luonnollinen kasviöljysaippua / 100 % naturlig tvål av vegetabiliska oljor
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.