Ecodoo marseillesaippua, jättikoko

Saatavilla

6,95 €

(17,38 € / kg)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 5,95 € 11,90 € Osta

Aito marseillesaippua 400 g riittoisassa jättikoossa

Yksi suosituimmista Ecodoon tuotteista -  käytössä jo tuhansilla asiakkaillamme ympäri Suomea

Marseillesaippua on luonnollinen ja täysin myrkytön joka kodin pesuaine. Sen valmistamiseen käytetään ainoastaan luonnollisia kasviöljyjä ja ikivanhaa saippuoimisprosessia. Marseillesaippua sopii loistavasti paitsi vartalolle myös kodin siivouskaappiin - se on luonnollinen tahranpoistoaine, pyykinpesuaine sekä yleispuhdistusaine.

Marseillesaippua sisältää hyvin paljon rasvaa, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi nahan puhdistukseen (sohvat, nojatuolit, auton verhoilu, nahkavaatteet). Voit kokeilla sitä myös muiden herkkien materiaalien puhdistukseen. Marseillesaippualla puhdistetut tekstiilit hylkivät luontaisesti koiperhosen toukkia. Kyseessä on siis on todellinen monitoimituote, joka sopii mm. seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • nahkapintojen ja -tekstiilien puhdistus
  • mattojen, pöytäliinojen ja verhojen sekä tahrojen puhdistus
  •  päähineiden, kaulaliinojen ja arkojen tekstilien puhdistus
  • -kokopuisten vahattujen tai öljyttyjen puulattioiden pesuun
  • nahkakäsineiden pesu

Käyttö: Koska saippua on luontaisesti rasvainen, on sitä helpompi käyttää esimerkiksi harjaamalla saippuaa puhtaaseen (luonnonharjas)harjaan tai sieneen. Tuotetta voi hieroa myös suoraan pestävään kohteeseen. Puhdistuksen helpottamiseksi saippuaa voi myös pilkkoa pienemmiksi paloiksi tai sitä voi liuottaa haaleaan veteen ja tehdä pesuliuoksen.

Puhdistettaessa herkkiä materiaaleja, kuten nahkaa tai kohdetta, jota et ole aiemmin puhdistanut marseillesaippualla, tee aina testi huomaamattomaan paikkaan ennen kuin levität saippuan koko pinnalle. Pesun jälkeen nahkaiset materiaalit voivat tuntua pari päivää koppuraisilta, mutta pehmenevät pian takaisin ennalleen.

HUOMAA JÄTTIMÄINEN PAKKAUSKOKO! Tästä saiippuapalasta riittää jopa vuosiksi!

Ecodoo Ecocert-sertifioitu aito marseillesaippua on valmistettu Ranskalla aidolla perinteiselle marseillesaippuan reseptillä eikä saippua sisällä synteettisiä lisäaineita. Ecodoo ei tee eläinkokeita tai teetä niitä kolmansilla osapuolilla. Kun ostat marseillesaippuaa, varmista sen aitous. Markkinoilla on paljon synteettisiä lisäaineita sisältäviä kopioita, sillä marseillesaippua ei ole alkuperänimisuojattu tuote.

Keskeiset ominaisuudet:
Hajusteeton ja vegaaninen
Ecocert-sertifioitu
Pakkauskoko 400 g

 

Marseillesaippua halvalla GreenDealista - muista myös muut ekopesuaineet edullisesti meiltä

100% luonnollinen kasviöljysaippua / 100 % naturlig tvål av vegetabiliska oljor

Valmistukseen käytetty (ennen kuivaa ja valmista lopputuotetta): saippuoidut kasviöljyt, vesi, kasviperäinen glyserini, ruokasuola, lipeä

Arvostele tämä tuote

06.02.2018 - Simo

Paras markkinoilla oleva palasaippua! Mitään muuta ei meidän talouteen enää osteta.