Ecodoo pyykinpesuneste, hanapakkaus 5 l

Tulossa varastoon

29,75 €

(5,95 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 28,50 € 57,00 € Osta

Ylivoimaisesti suosituin pyykinpesuaineemme, josta saamme kiittävää palautetta joka viikko!

Ecodoo pyykinpesuneste on koostumukseltaan ultratiivistetty ja käytössä todella riittoisa. Tuote vastaa tiivistyn koostumuksen ansiosta yli 10 litraa tavallista pyykinpesunestettä. Tuote sopii myös käsinpesuun ja pesee pyykit puhtaaksi 40 asteesta alkaen ja sopii jopa 90 asteen pesuihin.

Tuote sopii käytettäväksi myös kovan pohjaveden alueella eikä se vahingoita sakokaivoja. Täydellinen valinta pesuaineeksi myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä.

Tuote on hellävarainen paitsi iholle, myös tekstiileille. Osoituksena ekologisuudestaan tuote on saanut Ecocert-sertifikaatin. Ecodoo pyykinpesunesteessä on mieto, luonnollisista eteerisistä öljyistä peräisin oleva persikan tuoksu. Tuoksu ei ole voimakas, ja kuivasta pyykistä sitä ei enää erota, joten ei syytä säikähtää sitä, että tuote on hajustettu. Asiakaspalutteiden mukaan pyykki tuoksuu puhtaan raikkaalta, mutta ei lainkaan hajusteiselta, ja siksipä tuotetta voi hyvin mielin ja turvallisesti käyttää myös vauvapyykille ja kestovaipoille. Tuote sisältää alle 5 % saippuaa, ja se sopii myös PUL-materiaalille ynnä muille herkille tekstiileille.

Eettinen valinta!

Ecodoo ei testaa tai testauta ainesosia tai valmista lopputuotetta eläinkokein. Raaka-aineiden suhteen käytössä on vain kasvi- ja mineraaliperäiset ainesosat. Katso tarkemmin sivun alareunan Ecodoo-lupaus.

Tuotteessa hyödynnetään uusinta pakkausinnovaatiota. Tuote on pakattu täysin kierrätettävään hanalliseen laatikkopakkaukseen, josta annostelu on äärimmäisen helppoa esimerkiksi pesupalloon. Huomaa jättimäinen pakkauskoko 5 litraa - annostuksesta riippuen peset pakkauksella jopa 200 koneellista! Hanapakkaus säästää muovijätettä jopa 90 % verrattuna saman pesuainemäärän ostamiseen yksittäispakkauksissa. Uudenlaisen pakkausteknologian avulla muovin käyttöä on voitu vähentää merkittävästi eikä pakkauksesta jää jälkeen lainkaan kovamuovista kanisteria. Pahvikuoren sisällä on vain ohuesta muovista tehty pussi pesuaineliuokselle, jonka voi kierrättää energiajakeena pesun jälkeen. Kartonkikuori kierrätetään kartonkikeräyksessä.

Keskeiset ominaisuudet:

Pakkauskoko 5000 ml (pakkauksen koko: korkeus 24,5 / leveys 18,5 cm / syvyys 13 cm)
Mieto kasviperäinen hajuste
Sopii kirjo- ja valkopyykille sekä käsinpesuun
Riittää jopa 200 koneelliseen
Sopii kestovaipoille

Sopii vegaaneille

HUIMAA HUIPPUEDULLINEN HINTA! Yhden pesukerran hinnaksi Ecodoo pyykinpesunesteellä jää alkaen vain 0,13 e. Tuote on saatavissa myös 1500 ml pakkauksessa. Katso erillinen tuote.

ECODOO-LUPAUS

Ecodoo tekee töitä ihmisten ja ympäristön eteen. Tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteiden koostumus on tiivistetty ja riittoisa, ja siten ympäristölle ystävällinen. Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta.

Tuotteissa ei käytetä:

-optisia kirkasteita
-keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita
-petrokemian ainesosia
-mineraaliöljyä tai silikoneja
-synteettisiä emulgointiaineita (PEG-yhdisteet)
-raaka-aineita muuntogeenisistä kasveista (GMO-vapaa)
-ammoniakkia, voimakkaasti emäksisiä ainesosia tai voimakkaita happoja
-fosfaatteja tai fosfonaatteja
-klooria tai kloorijohdannaisia
-eläinkokeita tuotekehityksessä yrityksen tai kolmansien osapuolien toimesta
-biohajoamattomia ainesosia

Tuotteen suuresta painosta johtuen tuotteen toimituksessa sovelletaan 0,99 euron lisätoimituskulua toimitustavasta riippumatta alle 75 euron tilauksiin.

 

Edulliset ekopesuaineet GreenDealista

Ainesosat / Ingredienser: > 30% vettä/vatten; <5%: ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita/ icke-ioniska surfaktanter, anionisia pinta-aktiivisia aineita/anjoniska surfaktanter, natriumkloridia/natriumklorid, saippua/tvål, kaliumsorbaatti/kaliumsorbat, maitohappo/mjölksyra, luomu etanolia/ekologisk etanol, hajuste/parfym (eteerinen öljyseos/blandning av eteriska oljor: piparminttu/pepparmynta, persikka/persika, appelsiini/apelsin - sisältää/innehåller Limonene), Pinta-aktiiviset aineet ovat kasviperäisiä. / Surfaktanter är vegetabiliska.

Käyttösuositus: Normaalilikaisille vaatteille noin 25 ml 4-5 kg:n pesukoneellinen pyykkien likaisuudesta sekä veden kovuudesta riippuen. Käytä annostelussa apuna pesupalloa (ei tule mukana paketissa). Jos haluat voimakkaasti valkaisevan vaikutuksen, voit käyttää tuotteen kanssa myös ekologista valkaisujauhetta. Käsinpesussa annostele noin 13 ml 5 litraan haaleaa vettä.
Arvostele tämä tuote

01.02.2018 - Saara

Pesee pyykinpesu hyvin, pieni määrä riittää ja tuoksu on miellyttävä.

28.01.2018 - Kirsi

Kiva mieto tuoksu, ja pyykit tulee kyllä puhtaaksi. Pakkaus on sinänsä kätevä, mutta annostelu aika haastavaa, hanasta on vaikea saada sopivaa määrää pesupalloon, helposti hulahtaa liikaa!

25.01.2018 - Manteli

Aluksi tuoksuu hieman oudolta, mutta pesun jälkeen tuoksu pyykeissä on mieto ja hyvä. Ainoa miinus siitä, että (pakkauksen mukaan) ei sovi 30 asteen pesuun.

09.12.2017 - Pettynyt pyykkääjä

Ei pessyt perheemme pyykkejä kunnolla. Vuosia hajusteettomia pesuaineita käytettyäni koin pyykkikoneen haisevan märkänä voimakkaasti. Ikävänä yllätyksenä hellävaraisena markkinoitu pyykkiaine sisältää allergisoivia hajustekomponentteja.

Pakkaus paras ikinä ja olisin kovasti halunnut tuotteesta tykätä.

15.11.2017 - Marjo

On todella riittoisa ja kiva tuoksu