Ecodoo uunin/grillin/takan puhdistusaine

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

10,95 €

(21,90 € / l)

Määrä: kpl

Ekologinen uunin ja grillin pesuaine - tehokas rasvaa, nokea ja muuta vaikeaa likaa vastaan

 

Ecodoo uunin- ja grillin pesuaine on suunniteltu erityisesti vaikeaa rasvaperäistä likaa vastaan. Se liottaa rasvan hetkessä puhdistettavalta pinnalta vaivattomasti.

Tuote sopii kaikkien liesityyppien pesuun ja onkin erinomainen esimerkiksi keraamisen tai induktiolieden puhdistamisessa. Suihke sopii myös uunin ja uunipeltien sekä pohjaanpalaneiden keittoastioiden pesuun. Suihkeella peset myös grillin, grilliritilät ja vastukset kiiltävän puhtaiksi. Kokeile suihketta myös liesituulettimen kestosuodattimen pesuun sekä astianpesukoneen osien puhdistamiseen (mm. pyörivät lavat, suodattimet, aterinkorit ja sisäpinnat).

Tuote irrottaa ja poistaa myös muita vaikeita tahratyyppejä, kuten nokea, tervaa sekä muita pinttyneitä tahroja. Sillä puhdistat helposti takan tai uunin luukut ja lasit.

Ecodoo puhdistusainessa on raikas appelsiinin tuoksu. 99,93% kaikista ainesosista on luonnollista alkuperää. Ecocert-sertifioitu aito ekopesuaine.

Erittäin tehokas tuote - vain yksi suihkaus riittää! Tuote kestää aktiivikäytössäkin kuukausia.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Vegaaninen

Ecocert-sertifioitu

Pakkauskoko 500 ml

 

Ympäristöystävällinen uuninpesuaine edullisesti

INCI/ Ainesosat/Ingredienser: vesi, kaliumhydroksidi, ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet, luonnonkumi, eteeristen öljyjen seos (sisältää limoneeni

Käyttö: Pintojen puhdistuksessa suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa hetkinen (noin 1 min). Pyyhi pinta puhtaaksi liinalla. Huuhtele ja kuivaa. Astioiden/kattiloiden ja patojen puhdistamisessa suihkuta jäähdytetyn astian pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30-60 minuutin ajan. Pese astia lopuksi tavalliseen tapaan astianpesuaineella ja huuhtele huolellisesti vedellä.

VAROITUKSET: Varo tuotteen joutumista silmiin ja iholle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdeltava niitä heti runsaalla vedellä vähintään 20 minuutin ajan ja mentävä lääkäriin. Jos tuotetta on nielty, mentävä välittömästi lääkäriin ja näytettävä tuotepakkaus tai tuoteseloste. Roiskeet iholta huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Älä suihkuta avotuleen tai kuumaan / hehkuvaan ainekseen. Testaa sopivuus herkille materiaaleille aina ensin huomaamattomaan paikkaan. Ei sovi alumiinille, muoviastioille, puupinnoille eikä maalatuille pinnoille.

VARNINGAR: Undvik kontakt med ögonen och huden. Förvaras oåtkomligt för barn. Om produkten hamnar i ögonen, skölj dem med mycket vatten minst i 20 minuter och kontakta ombedelbart läkare. Om produkten har svalts, kontakta omedelbart läkare och visa förpackningen eller produktbladet. Om produkten hamnar på hudet, skölj genast med mycket vatten. Spraya inte i öppen eld eller till glödande eller varmt material. Testa lämpligheten för målade eller känsliga material alltid först på en omärkbar plats.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.