JÄTTIKOKO! Ecodoo hedelmäinen yleispuhdistusaine, 1500 ml

Saatavilla

14,95 €

(9,97 € / l)

Määrä: kpl

Ihana ekologinen yleispuhdistusaine - miellyttävä hedelmäinen tuoksu! Huomaa erittäin reilu pakkauskoko

 

Ecodoo sitruunan ja mangon tuoksuinen yleispuhdistusaine on kodin tärkein puhdistusaine. Tuote jättää jälkeensä raikkaan hedelmäntuoksun, joka on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä.

Ecodoo yleispuhdistusaine sopii puupinnoille ja lattioille sekä seinille ja oville, kivi- ja laattalattioille sekä kaikille vedenkestäville pinnoille.

Ecodoo on aito Ecocert-sertifioitu ekopesuaine, joka ei sisällä turhia synteettisiä kemikaaleja ja siksi se on myös hellävarainen ympäristölle. Katso myös sivun alareunasta ECODOO-lupaus. 99,56% tämän pesuaineen raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

Huomaa jättikokoinen pakkaus - 1500 ml pullo riittää jopa useaksi vuodeksi, sillä tiivistettyä yleispuhdistusainetta käytetään erittäin pieni määrä pesukertaa kohden.

Käyttö: Lisää noin yksi korkillinen 5-10 litran sankolliseen. Vaikeille tahroille lisää suurempi määrä pesuainetta pesuveteen ja ylläpitosiivouksessa voit hyvin puolittaa annostelumäärän 5 litran sankolliseen annosteltuna.

 

Keskeiset ominaisuudet:

Ecocert-sertifioitu
Ei ole testattu eläinkokein

Vegaaninen
Pakkauskoko 1500 ml
 

Ympäristöystävällinen yleispuhdistusaine - edullisesti GreenDealista

Käyttö: Ravistettava ennen käyttöä

Ainesosat/ Ingredienser: >30% vesi/vatten <5%: alkoholi/alkohol,  anioninen pinta-aktiivinen aine/ anjontensider, amfooriset pinta-aktiiviset aineet/ amforiska tensider, natirumbikarbonaatti/natriumbikarbonat, Tetranatriumglutamaattidiasetaatti, sitruunahappo/citronsyra, rosmariiniuute/rosmarinextrakt*,  Sodium
Hydroxymethylglycinate, hajuste/parfym (eteeristen öljyjen seos/ blandning av eteriska oljor - sisältää/innehåller: limonene, linalool)


ECOCERT-sertifioitu/-certifierad ekopesuaine/ekorengöringsmedel

Arvostele tämä tuote

10.05.2018 - T

Tehokas. Mieto miellyttävä tuoksu

26.04.2018 - Marjo

Ihanan tuoksuinen tuote, joka pesee hyvin. Pakkaus on sopivan kokoinen, josta riittää ainetta pidemmäksikin aikaa.

26.07.2017 - Jonna

Hyvä tuote myös herkkänenäiselle. Hentoinen tuoksu ei ärsytä.

27.06.2017 - Susa

Ihanaa kun voi siivota ilman käsineitä tai ilman korpuks kuivaneita käsiä. Tykkään kovasti. Olis kyl kiva jos tätä sais persika tuoksusena (tykkään persikasta) tai sitruksena niin tuoksuis pidempään ja vahvemmin.