Ecover aloe vera-sitruuna astianpesuaine 5 litraa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

22,95 €

(4,59 € / l)

Määrä: kpl

Ekologinen Ecover astianpesuaine - nyt 5 litran säästöpakkauksessa

Edullinen Ecover astianpesuaine sai uuden jättikoon. Viiden litran kanisterista riittää kymmeneen 500 ml pakkauksen täyttökertaan Yhden täyttökerran hinnaksi tulee vain noin 2 euroa!

Ecover sitruuna-aloevera astianpesuainetiiviste on hellä käsille ja ympäristölle. Se pehmentää ihoa aloe vera uutteen avulla ja sisältää hoitavaa venhäproteiinia, joka kosteuttaa käsiäsi tiskauksen aikana.

Astianpesuaineessa on virkistävä sitrushedelmien tuoksu. Ecover astianpesuaineella saat hyvin puhtaaksi rasvan ja pinttyneetkin tahrat. Tuote on dermatologisesti testattu, joten se sopii myös herkkäihoisille. Tuote sopii myös septitankkeihin. EU Ecolabel-ympäristömerkitty tuote. Tuote on valmistettu Ecoverin ekologisessa tehtaassa.

Keskeiset ominaisuudet:

Tuote on valmistettu Ecoverin ekologisessa tehtaassa EU:ssa
Kasvi- ja mineraalipohjaiste ainesosat
Sisältää ihoa pehmentävää, aitoa aloe vera-uutetta
Pakkauskoko 5000 ml

 

Ecover astianpesuaine edullisesti GreenDealista

INCI/ Ainesosat/Ingredienser: <30%: Vesi/Vatten, 5-15%: anionisia tensidejä/anjoniska tensider, ionittomia tensidejä/icke-ioniska tensider, <5%: maitohappoa/mjölksyra, natriumkloridia/natriumklorid, natriumsitraattia/natriumcitrat, hajustetta/parfym (synteettinen tuoksu/syntetisk doft), venhäproteiinia/veteprotein, aitoa Aloe Vera -uutetta/ äkta aloe extrakt Säilytettävä lasten ulottumattomissa / Förvaras oåtkomligt för barn.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.