Ecover Classic astianpesutabletit

Saatavilla

7,85 €
Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 7,45 € 14,90 € Osta
3 6,99 € 20,97 € Osta
4 6,65 € 26,60 € Osta
12 6,25 € 75,00 € Osta

Ecoverin tuttu klassikko - Ecover Classic ekologiset astianpesutabletit konetiskiin.

Todella tehokas puhdistusjälki, silti hellävarainen ympäristölle. Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia eikä muita raskaita kemikaaleja, kuten raskasmetalleja. Konetiskiaineet perustuvat usein vahvoihin ja raskaasti ärsyttäviin kemikaaleihin. Monet näistä aineista ovat lisäksi ympäristölle haitallisia. Ecoverin konetiskitableteissa on käytetty vain kasvipohjaisia raaka-aineita, ja tabletit eivät sisällä esimerkiksi synteettisiä hajusteita.

Astianpesuaineen valkaisuaineet ovat happipohjaisia eli ne hajoavat vaarattomiksi yhdisteiksi heti pesuohjelman aikana Tuotteen raaka-aineet ovat huolellisesti tutkittuja ja tuotteen rasitus vesieliöille on mahdollisimman minimaalinen. Tableteilla on suuri biologinen hajoamiskyky. Tuote poistaa tehokkaasti myös palanutta tai pinttynyttä likaa uunivuoista, pannuista ja astioista sekä valkaisee tee- ja kahvitahroja, joita vastaan jopa marketpesuaineilla on ajoittain huono tahranpoistokyky.

VINKKI: Yhdistä tuote Ecover-huuhtelukirkasteeseen ja laseista tulee häikäisevän puhtaan kiiltäviä! Tuote on erittäin riittoisa, sillä Suomen pehmeällä pohjavedellä pestäessä vain puoli tablettia riittää normaalilikaisille astioille. Yhdellä paketillisella voit siis pestä 50 koneellista! Pakattu kierrätettävään kartonkipakkaukseen. Taatusti tehokas tuote - vertaa kilpaileviin ekologisiin tuotteisiin ja huomaa ero!

Muista myös Ecover huuhtelukirkaste.

Mikäli etsit tuotetta, jossa on myös tiskikonesuola ja huuhtelukirkaste samassa, suosittelemme tutustumaan Ecover all-in-one astianpesutabletteihin.

Keskeiset ominaisuudet:

Pakkauskoko 500 g/ 25 tablettia
Riittää jopa 50 käyttökertaan
Kasvipohjaiset ainesosat
Puhdistaa ja poistaa rasvan tehokkaasti

VERTAA HINTAA! Tuote muissa kaupoissa jopa 9,90 e/kpl - osta kerralla useampi pakkaus ja säästä vieläkin enemmän.

Ecover astianpesutabletit edullisesti GreenDealista

INCI/AInesosat: >30%: sitraatti, 5-15%: happipohjaiset valkaisuaineet, karbonaatti, disilikaatti, bikarbonaatti , <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, polypeptidi, valkaisuaktivaattori, entsyymi, hajusteet (tyyppi: sitrushedelmät; sisältää: Limonene), glukonaatti, sorbitoli, glyseriini.

Käyttö: Poista astioista suuret ruoantähteet. Käytä maksimissaan yhtä tablettia yhtä pesukertaa kohden. Jos puolitat tabletit, ole erityisen varovainen, ettei tuotetta tai siitä irtoavia tai kimpoavia muruja joudu silmiin, iholle, limakalvoille tai lasten tai kotieläinten ulottuville. Poista kääre ja aseta tabletti annostelijaan. Tarvittaessa lisää Ecover huuhtelukirkastetta. Käynistä kone valmistajan ohjeen mukaan. Seuraavista materiaaleista valmistettuja astioita ei saa pestä koneessa: hopea, alumiini, messinki, kupari, kristalli, antiikki- tai maalattu posliini, muovi (tarkasta aina pesuohje, myös konepesun kestäviä laatuja on), puu, norsunluu ja luu. Pese tällaiset astiat/materiaalit käsin Ecover-astianpesunesteellä. Tabletin kääre suojaa sitä kosteudelta, ja se on 100-prosenttisesti kierrätettävä.

 VAROITUKSET: ÄRSYTTÄVÄ (Xi). Vakavan silmävaurion vaara. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varottava kemikaalin joutumista silmiin. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Käytettävä silmien- tai kasvonsuojainta. Jos ainetta nielty, hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti. VARNINGAR: IRRITERANDE (Xi). Risk för allvarliga ögönskador. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, spola genast med mycket vatten och kontakta läkare. Använd skyddsglasögon eller ansiktsskydd. Vid förtäring kontakta genast läkare och visa denna förpackning eller etiketten.
Arvostele tämä tuote

04.05.2017 - Ode

Tällä lähtee astiat paremmin puhtaaksi kun tavallisilla pesutableteilla, huippuaine.

01.02.2017 - Heini

Pesee erinomaisesti, ei moitteen sanaa. Ollut käytössä jo yli vuoden.

06.02.2017 - Hande

Tulee puhdasta! Loistotuote

30.09.2016 - Sone

Pesee tosi hyvin ja ihanaa kun ei ole myrkkyy, ainaska niin kamalaa kuin normi. Tänään kokeilin että puolikaskin pesee oikein hyvin! Suosittelen!

30.09.2016 - Noppa

Paras konetiskiaine