ALE 17 %

Ecover Power Cleaner keittiösuihke rasvaa vastaan

Tilapäisesti loppunut

6,99 € 8,45 €

(13,98 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ecover Power Cleaner on erityisesti keittiössä käytettäväksi suunniteltu puhdistussuihke rasvatahroja vastaan. Tuote on täydellisesti biohajoava eikä sisällä ympäristölle tai vesieliöille haitallisia ainesosia. Tehokas, mutta silti ympäristöystävällinen tuote, joka todella toimii!

Irrottaa erittäin tehokkaasti rasvaa, ruoka-ainetahroja sekä muita pinttyneitä tahroja sekä palanutta ruokaa pesunkestäviltä astioilta ja kattiloilta. Suihke soveltuu paitsi keittiön kaakeleiden, pintojen, hanojen, tiskialtaan sekä tasojen pesuun, myös pohjaanpalaneiden kattiloiden, patojen ja astioiden puhdistamiseen. Voit käyttää suihketta myös grillin, pariloiden, ritilöiden, uunin sekä keraamisen lieden pesuun.Tuote sopii loistavasti myös liesituulettimen ja muiden rasvoittuneiden keittiöpintojen puhdistamiseen.

Puhdistuksen jälkeen suihke jättää pestylle pinnalle likaa paremmin hylkivän sekä erittäin raikkaan appelsiinin tuoksun. Vaikka tuote ei sisällä voimakkkaita kemikaaleja, testaa soveltuvuus maalatuille tai herkille pinnoille varmuuden vuoksi ensin huomaamattomaan paikkaan. Tiimimme testaama ja todella tehokkaaksi todettu tuote!

Edullinen ja todella riittoisa pakkaus - yksi pakkaus kestää aktiivisessakin käytössä kuukausia.

Keskeiset ominaisuudet:

Valmistettu Ecoverin ekologisessa tehtaassa EU:ssa
Kasvi- ja mineraalipohjaiset ainesosat
Biologisesti hajoava
Ei testattu eläinkokein
Riittoisa ja edullinen käytössä
Erittäin tehokas rasvaa ja palanutta rasvaa kohtaan
Sopii myös grillille, uunivuokien sekä ritilöiden ja pariloiden pesuun
Pakkauskoko 500 ml

INCI/ Ainesosat/Ingredienser: Aqua, Candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment, Capryl glucoside, Alcohol, Sodium citrate, Glyceryl Caprylate, Fragrance, Lactic acid, Limonene.

Käyttö: Pintojen puhdistuksessa suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja anna vaikuttaa hetkinen (noin 1 min). Pyyhi pinta puhtaaksi liinalla. Huuhtele ja kuivaa. Astioiden/kattiloiden ja patojen puhdistamisessa suihkuta jäähdytetyn astian pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30-60 minuutin ajan. Pese astia lopuksi tavalliseen tapaan astianpesuaineella ja huuhtele huolellisesti vedellä.

VAROITUKSET: Varo tuotteen joutumista silmiin ja iholle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdeltava niitä heti runsaalla vedellä vähintään20 minuutin ajan ja mentävä lääkäriin. Jos tuotetta on nielty, mentävä välittömästi lääkäriin ja näytettävä tuotepakkaus tai tuoteseloste. Roiskeet iholta huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Älä suihkuta avotuleen tai kuumaan / hehkuvaan ainekseen. Testaa sopivuus herkille materiaaleille aina ensin huomaamattomaan paikkaan. VARNINGAR: Undvik kontakt med ögonen och huden. Förvaras oåtkomligt för barn. Om produkten hamnar i ögonen, skölj dem med mycket vatten minst i 20 minuter och kontakta ombedelbart läkare. Om produkten har svalts, kontakta omedelbart läkare och visa förpackningen eller produktbladet. Om produkten hamnar på hudet, skölj genast med mycket vatten. Spraya inte i öppen eld eller till glödande eller varmt material. Testa lämpligheten för målade eller känsliga material alltid först på en omärkbar plats.
Arvostele tämä tuote

26.06.2017 - Rebecka

Olen ostanut monta pakkausta kerta toisensa jälkeen tätä pesuainetta. Likaiset paistinpannut, pohjaanpalaneet uunivuoat ja keraaminen liesi puhdistuvat tällä vaivattomasti. Ihana appelsiinin tuoksu!

06.02.2017 - MariT

Hyvä tuote keraamisen lieden puhdistamiseen. Lika ja rasva lähtee helposti pois. Ainoa miinus tulee suuttimesta. Ainetta ei saa suhkutettua sumuna vaan se tulee kovana yhteen kohtaan osuvana suihkuna, josta se räiskyy läheiselle pöytätasolle ja hyllyjen välitilalevylle.