Uusi

FAMO hoitoainepala Hapsu, 80g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

12,45 €

(155,62 € / kg)

Määrä: kpl

IHASTU FAMO HAPSU KIINTEÄÄN HOITOAINEESEEN

Famo Hapsu hoitoainepala on erinomainen tuote normaalille ja hieman ”hapsuttavalle” hiukselle. Tämä pöllöhoitoainepala pehmentää ja antaa hiuksille ihanaa kiiltoa, ja tekee hiuksista helposti kammattavat. Tämä ihana pöllöhoitoainepala suojaa hiustasi ja pitää hiuksesi terveen näköisinä. Hapsu pöllöhoitoainepala on ihanteellinen koko perheen hoitoaine, koska tuote on tehokas, mutta hellävarainen ja sopii erityisesti päivittäiseen käyttöön.

Tämän Hapsu pöllöhoitoaineen salaisuus on tomaatinsiemenoljyssä ja kookosöljyssä. Näiden öljyjen yhdistelmä ravitsee hiusta sisältäpäin ja vahvistaa varsinkin hiusten latvoja. Öljy-yhdistelmä tekee hiuksista kiiltävät ja hiuksesi tuntuvat terveemmiltä. Hapsu pöllöhoitoaine on erittäin tehokas hoitoainepala, koska se sisältää lisäksi camelinaöljyä ja oliiviöljyä, jotka tekevät hiuksista pehmeät ja ravitut. Tuloksena saat ravitut ja pehmeät hiukset. Tämä tuote tuoksuu ihanasti appelsiininkukalle.

Famon pöllöhoitoainepalat ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja ekologisia hoitoaineita. Pöllöhoitoainepalat on pakattu pahvisiin pakkauksiin, joten muovijätettä ei synny. Pöllöhoitoaineet on myös helppo käyttää loppuun asti, joten huolta hukkaan menevästä hoitoaineesta ei ole.


Valmistettu Suomessa käsityönä.

 

Ihanat FAMO pöllöhoitoainepalat GreenDealista

INCI/Ainesosat:

Theobroma cacao seed butter, Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene glycol, Olea europaea (olive) fruit oil, Solanum lycopersicum (tomato) seed, Cocos nucifera oil, Camelina sativa seed oil, Citrus aurantium flower oil, Parfum, Citral, Hydroxy-citronellal, geraniol, linalool, Citronellol, Limonene

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.