Uusi

FAMO shampoopala tuoksuton Haituva, 80g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

13,45 €

(168,12 € / kg)

Määrä: kpl

IHASTU FAMO SHAMPOOPALAAN – sopii myös lapsille

Famo tuoksuton shampoopala Haituva on koko perheen shampoopohjainen shampoopala. Se pesee hiukset hellävaraisesti ja sopii erityisesti normaaleille ja hennoille pohjoismaalaisille hiuksille. Tuote ei kuivata eikä sisällä vahvoja peseviä ainesosia, joten tämä tuote on optimaalinen myös lasten hiustenpesuun. Famon pöllöshampoopala jättää hiukset pehmeiksi ja silkkisen tuntuiseksi, ja tämä tuote sopii erityisen hyvin päivittäiseen pesuun. Famon pöllöshampoopalan avulla hiuksesi tuntuvat ilmavilta, erityisen puhtailta ja hiukset on helppo harjata. Koko perheen on helppo käyttää tuotetta.

Famon Haituva pöllöshampoopala sisältää hellävaraisesti puhdistavaa ja hiusta vahvistavaa shampoota. Tuote on suunniteltu erityisesti normaaleille ja hennoille hiuksille, ja tuote pitää hiuksesi puhtaana ja kiiltävänä pitkään. Famon pöllöpalashampoot sisältävät kookosmaitoa, mikä lisää tuotteen puhdistavuutta ja hoitavuutta. Hiuksesi tuntuvat sileiltä ja ravitulta, tyvestä asti.

Famon pöllöshampoopalat ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja ekologisia shampoita. Tuotteet ovat täysin tuoksuttomia eivätkä sisällä hajusteita. Pöllöshampoopalat on pakattu pahvisiin pakkauksiin, joten muovijätettä ei synny. Pöllöshampoot on myös helppo käyttää loppuun asti, joten huolta hukkaan menevästä shampoosta ei ole. Valmistettu käsityönä Suomessa.
 

Toimiva koko perheen pöllöshampoopala GreenDealista

Ainesosat/ INCI:

odium Cocoyl Isethionate, Glucono Delta Lactone, Cocos nucifera, Stearic Acid.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.