Uusi

FAMO shampoopala tuoksuton Hattara, 80g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

13,45 €

(168,12 € / kg)

Määrä: kpl

FAMO PALASHAMPOOT GREENDEALISTA

Famo tuoksuton Hattara shampoopala on rasvoittuvalle hiukselle tarkoitettu shampoopohjainen shampoopala. Tällä Famon ihanalla pöllöshampoopalalla peset hiuksesi helposti ja tuote hoitaa hiuksia hellävaraisesti. Famon pöllöshampoopala ei jätä hiuksia takkuiseksi tai tahmaiseksi, vaan upean kiiltäviksi ja puhtaiksi, koska se ei ole saippuapohjainen. Tämä shampoopala on myös erittäin hellä hiuspohjallesi eikä tuote kuivata päivittäisessäkään käytössä. Pöllöshampoopalan ansiosta hiuksesi tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä – ensimmäisestä pesukerrasta alkaen.

Famon Hattara pöllöshampoopala on suunniteltu erityisesti rasvoittuvalle hiukselle, ja tuote pitää hiuksesi puhtaana pitkään. Tässä pöllöpalashampoossa on inuliinia, joka pitää hiuspohjan terveenä ja kosteutettuna. Famon pöllöpalashampoot sisältävät kookosmaitoa, mikä lisää tuotteen puhdistavuutta ja vaahtoavuutta. Hiuksesi tuntuvat sileiltä ja ravitulta.

Famon pöllöshampoo palat ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja ekologisia shampoita. Tuotteet ovat täysin tuoksuttomia eivätkä sisällä mitään hajusteita. Pöllöshampoopalat on pakattu pahvisiin pakkauksiin – ei muovijätettä. Pöllöshampoot on myös helppo käyttää loppuun asti, joten huolta hukkaan menevästä shampoosta ei ole. Valmistettu käsityönä Suomessa.

 

Tehokas pöllöshampoopala rasvoittuville hiuksille - tilaa GreenDealista edullisesti

Ainesosat/ INCI:

Sodium Cocoyl Isethionate, Inulin, Cocos nucifera, Stearic Acid.

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.