Uusi

FAMO shampoopala tuoksuton Untuva, 80g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

13,45 €

(168,12 € / kg)

Määrä: kpl

IHASTU FAMO PÖLLÖSHAMPOOSEEN

Famo tuoksuton Untuva shampoopala on erityisesti kuiville hiuksille suunniteltu shampoopohjainen shampoopala. Tällä Famon ihanalla pöllöshampoopalalla saat hiuksillesi uskomatonta kosteutusta, hiuspohjasta alkaen. Hiuksesi tuntuvat ja näyttävät erittäin pehmeiltä ja kiiltäviltä, koska tuote ei sisällä kuivattavia alkoholeja eikä ole saippuapohjainen. Tätä palashampoota voi käyttää vaikka päivittäin ja hiuksesi tuntuvat ravituilta, pehmeiltä ja kuohkeilta. Tuote hoitaa hiusta jokaisen pesun aikana eikä jätä hiuksiasi tahmaiseksi tai takkuiseksi.

Famon Untuva pöllöshampoopala on suunniteltu erityisesti kuivalle ja rasittuneelle hiukselle ja se pitää hiuksesi puhtaana ja kosteutettuna pitkään. Famon pöllöpalashampoot sisältävät kookosmaitoa, mikä lisää tuotteen puhdistavuutta ja vaahtoavuutta. Hiuksesi tuntuvat sileiltä ja ravitulta, tyvestä asti.

Famon pöllöshampoopalat ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja ekologisia shampoita. Tuotteet ovat täysin tuoksuttomia eivätkä sisällä mitään hajusteita. Pöllöshampoopalat on pakattu pahvisiin pakkauksiin, joten muovijätettä ei synny. Pöllöshampoot on myös helppo käyttää loppuun asti, joten huolta hukkaan menevästä shampoosta ei ole. Valmistettu käsityönä Suomessa.

 

Toimiva, tahmaamaton pöllöshampoopala GreenDealista

Ainesosat/ INCI: Sodium Cocoyl Isethionate, Xanthan Gum, Cocos nucifera, Stearic Acid.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.