Green magazine

GREENDEAL BLACK WEEK


Vuoden kovimmat ekotarjoukset ovat täällä


Iso erä aidosti ekologisia tuotteita nyt reiluin tarjoushinnoin. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja ihanimpia eurooppalaisia merkkejä, kuten Eubiona, Nourish London, Skin & Tonic, Douce Nature, Dhyvana, Avril, löydät nyt jopa 60% alennuksella. Mukana kampanjassa on valtava määrä aidosti ekologisia eli sertifioituja ekopesuaineita suosituimmilta merkeiltä Ecodoo, Greenscents, Sodasan. Näistä tarjouksista koostat helposti myös ekologisia joululahjasettejä. 


Mikä on Black Friday?


Black Friday on Yhdysvalloista peräisin oleva vuoden suurin shoppailupäivä, jolloin useimmat kivijalkakaupat ja verkkokaupat Suomessa tarjoavat huikeita alennuksia ja tarjouksia. Black Fridayta vietetään aina amerikkalaisen kiitospäivän (Thanksgiving) jälkeisenä perjantaina. Black Friday potkaisee joulusesongin kunnolla käyntiin ja useat ihmiset ostavatkin suurimman osan joululahjoista juuri Black Fridayna. Black Friday on vuosien saatossa siirtynyt yhä vahvemmin verkkokauppoihin.


Milloin Black Friday 2022 on?

Vuonna 2022 Black Friday osuu perjantaille 25.11.2022. Black Friday on amerikkalaisten kiitospäivän jälkeinen perjantai, joten mustaa perjantaita vietetään vuosittain aina marraskuun neljäntenä perjantaina.


Psst, kurkkaa nämä!


Black Friday-kampanjasta kannattaa ainakin hankkia ekopesuaineita monipakkauksissa, jolloin ostamalla enemmän säästät.

Meillä on vaihtuvia kampanjoita ympäri vuoden, suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme, jolloin saat ensimmäisenä tiedon uusista kampanjoista ja parhaista eduista.

Aiheeseen liittyvät artikkelitTilaa uutiskirje


Haluan saada parhaat ekotarjoukset sähköpostiini (lisätietoa)

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...