Green magazine

Aurinko <3 me


Kevään tunnistaa muutamasta asiasta; lumien sulaminen ja lakaisukoneiden pörinä, puutarhaliikkeiden kuhina, kevätkukkien istutus ja muuttolintujen paluu sekä ensimmäiset lintujen (kovaääniset) laulut! Kaikista ihanin kevään merkki on kuitenkin auringon lämpö kasvoilla.

Muista! Vaikka lämpöasteet eivät ole korkealla, UVA & UVB-säteily vahvistuu päivä päivältä.


Talven jäljiltä iho ei ole tottunut UV-säteilyyn ja myös kevätauringolta kannattaa suojautua fysikaalisella aurinkosuojatuotteilla. 

GreenDealin valikoimasta löydät aurinkosuojatuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Valitse oma tuote niin kasvoille kuin vartalolle. 


Kasvoille suosittelemme talven kalpeille kasvoille DHYVANA SK50-aurinkovoidetta - valitse oma sävysi NATURAL BEIGE (vaalea) tai SUMMER TAN (tummempi)

greendeal.fi

greendeal.fi

Kasvoille löytyy myös sävyttömät aurinkosuojatuotteet Avrililta, joissa suojakertoimet 30 & 50. Avrililta löytyy myös BB-voiteet vaaleassa ja tummassa sävyssä suojakertoimilla 10.


greendeal.fi


Vartalolle löytyy iki-ihanat EY!:n tuotteet. Lapsille sopii kaikista korkeimman suojakertoimen omaava aurinkovoide SK50+ (suojakerroin melkein SK60!) ja aikuisille sopii suojakertoimet SK20-50. Muista myös kevyesti kimmeltävä After-Sun sekä pienille ihoalueille sopiva aurinkovoidepuikko.

greendeal.fi


Ei kiitos tuoksuille?


Eco Cosmetics tekee hajusteettomia aurinkovoiteita. Valitse erittäin suosittu SK50 kätevässä suihkeessa tai lasten SK50+ aurinkovoide.


greendeal.fi

greendeal.fi


Millä poistat aurinkovoiteen?


Poistat tietysti öljyn sekä suihkugeelin yhdistelmällä! Fysikaalinen aurinkovoide ei lähde iholta pelkällä vesipesulla tai suihkushampoolla. Käytä tuotetta, jossa on luonnollisia öljyjä sekä suihkugeeliä, ja aurinkovoide lähtee pois iholtasi ilman rajua hankaamista. 

Suosituin tuotteemme Douce Nature Karite-suihkuemulsio - tuotteessa on sheavoita sekä suihkugeeliä ja tuoksu on ihanan mieto! Perhekoko 1L


greendeal.fi


Riittääkö pienempikin koko? Suihkuvoide on sama kuin suihkuemulsio eli tuotteissa on öljyjä ja suihkugeeliä. Valitse oma tuoksusi ja katso kaikki suihkuvoiteemme: 

greendeal.fi

Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...