Green magazine

LEPO! Nyt jälleen saatavilla - varastotäydennyksiä saapunut


ASENTO, LEPO - nyt ihania LEPO:n tuotteitta jälleen saatavilla! Italialaislähtöinen Lepo Cosmetici, tuttavallisemmin LEPO, on laadukasta luonnonkosmetiikkaa suoraan Italiasta. Lepon tarina alkaa vuodesta 1984, kun yhtiö Pedrini Cosmetici loi ensimmäisen PH-neutraalin huulipunan ja huomasi luonnollisten aineosien olevan avainasemassa kosmetiikan tuotannossa. Kosmetiikan tuotanto jatkui pikkuhiljaa myös muihin tuotteisiin ja lopulta myös ihonhoitotuotteisiin. 

Tänä päivänä Lepon tuotannossa keskitytään edelleen tuotteiden muotoiluun, parhaiden raaka-aineiden käyttämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Lepo pyrkii käyttämään niin meikeissään kuin ihohoitotuotteissaan puhtaita ja korkealaatuisia ainesosia. 

Lepon meikkien sävyt ovat voimakkaita ja intensiivisiä. Sävyt ovat italialaiseen tyyliin vahvoja ja näyttäviä, mutta päivittäiseen käyttöön soveltuvia. Tuotteissa on erinomainen pigmentti ja meikki kestää aamusta iltaan - yön pikkutunneille asti. 

Lepo ihonhoitotuotteet on tehty soveltumaan useimmille ihotyypeille. Osa tuotteista on Anti-age-painoitteisia ja ehkäisevät juonteiden syntyä ja lisäävät ihon luonnollista elastisuutta. Tuotteita löytyy myös kuivalle ja herkälle iholle!

KAIKKI LEPON TUOTTEET LÖYDÄT TÄÄLTÄ: 

https://www.greendeal.fi/fi/bestsearch/lepo?q=lepo


Syksyn suosikit 2020:

Lepo Extra Hydrating seerumi

Seerumi sopii jokaiselle ihotyypille. Tuo extrakosteutta ihoon ja tekee ihosta kuulaan, kimmoisan ja kosteutetun. Rauhoittaa sekaihoa, kosteuttaa pintakuivaa ihoa ja vähentää juonteiden syntymistä. Seerumissa käytetään mm. hyarulonihappoa, E-vitamiinia ja auringonkukkaöljyjä.

https://www.greendeal.fi/fi/product/lepo-extra-hydrating-seerumi/8026557009022

Lepo ripsiväri 3D

Ripsiväri 3D tekee lyhyistäkin ripsistä näyttävät. 3D-muotoiltu harjaspää antaa ripsille pituutta ja tuuheutta sekä harjaspään avulla ripsiväri levittyy helposti myös vaikeimpiin ripsiin ja alaripsiin. Harjaspäässä oleva kampa estää ripsiväriä paakkuuntumasta ja lopputulos on siisti, mutta upea

https://www.greendeal.fi/fi/product/lepo-ripsivari-3d/8026557010783

Lepo CC-voide Beige Naturale 1

CC-voide on helppo arkipäivän pelastaja. CC-voide on yhdistelmä kosteusvoidetta ja meikkivoidetta, ja samalla voide peittää ihon virheitä hieman paremmin kuin BB-voide. CC-voide Beige naturale 1 sopii keltapohjaiselle iholle - tuote on täydellinen sinulle, joka haluat näyttää huoliteltulta nopeasti. Voide levittyy helposti, ja tekee ihosta mattapintaisen - iho ei kuitenkaan tunnu pakkeloidulta tai meikatulta, vaan hengittävältä.

https://www.greendeal.fi/fi/product/lepo-cc-voide-beige-naturale-1/8026557007448

Lepo luomiväri Bronzo 22

Luomiväri 22 on vaaleanpunaisen ja ruskean sävyn yhdistelmä, jossa kaunis metallinhohto. Sopii ruskeille silmille syventämään ruskeaa sävyä tai sini & sini-vihreille silmille vastaväriksi. Sävy sulautuu ihoon ja näyttää luonnolliselta, sävyssä on kuitenkin hieman sitä extraa!
https://www.greendeal.fi/fi/product/lepo-luomivari-bronzo-22/8026557010080

Lepo Skin remedy kosteusvoide

Kosteusvoide normaalille ja kuivalle iholle. Ihana riisiuute, aloe vera ja sheavoin yhdistelmä kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti. Kosteusvoide imeytyy nopeasti eikä tahmaa - voit saman tein pukeutua! Tuotteessa mieto tuoksu.

https://www.greendeal.fi/fi/product/lepo-skin-remedy-kosteusvoide/8026557009503

Lepo luomiväri Bronzo 22

Lepo luomiväri Bronzo 22

9.95 €
Lepo CC-voide Beige Naturale 1

Lepo CC-voide Beige Naturale 1

21.95 €
Lepo peitepuikko 02 -50 %

Lepo peitepuikko 02

8.45 € 16.95 €
Lepo Detox kosteusvoide

Lepo Detox kosteusvoide

29.95 €
Lepo Extra Hydrating seerumi

Lepo Extra Hydrating seerumi

24.95 €
Lepo aurinkopuuteri N.81

Lepo aurinkopuuteri N.81

18.95 €
Lepo huulipuna N.96 -47 %

Lepo huulipuna N.96

8.95 € 16.95 €
Lepo kajal N. 02

Lepo kajal N. 02

11.95 €


Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...