Green magazine

Aurinko armas! Aurinkovoidetta kannattaa käyttää kasvoille joka päivä (myös pilvisellä säällä), mutta millä ihmeellä sen sitten poistaa?


Menikö sinulta ohi Facebookissa järjestämme AURINKOLIVE? Kyseessä oli suora lähetys, jossa keskustelimme aurinkovoiteista ja niiden poistosta iholta. Kuten tiedämme; fysikaalinen aurinkovoide lähtee vartalon iholta öljypohjaisella suihkugeelillä (mm. Douce Nature Karite-suihkuemulsio! Katso TÄSTÄ), mutta entäs ne kasvot? Välillä on kiva olla ilman meikkiä, välillä käyttää sävyttävää aurinkosuojaa & välillä meikin alle tarvitsee jonkin suojatuotteen - mutta mitenkä sitten sen aurinkovoide poistetaan kasvojen iholta?

Vastaus on hyvinkin yksinkertainen: öljypohjainen puhdistusaine!
Mieto, öljypohjainen puhdistusaine sopii myös kasvojen aurinkovoiteen poistoon. Tällöin tuote ei kuivata ihoa, mutta puhdistaa ihon täydellisesti. Tuote voi olla mm. puhdistusmaito tai puhdistusöljy - voit tehdä myös kaksoispuhdistuksen. 


Tässä omat suosikkimme aurinkovoiteen poistoon kasvoilta:


Luxustuote! TAIGA puhdistusöljy aikuiselle iholle


Ihana kotimainen TAIGA puhdistusöljy on todellinen monitoimituote. Öljy puhdistaa niin meikin, aurinkovoiteen kuin epäpuhtaudet iholta. Kiva, mieto tuoksu eikä kuivata ihoa. Levitä öljyä käsien kautta kuiville kasvoille, hiero ja poista öljy esim. vanulapulla tai musliiniliinalla. Jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, lopuksi levitä kosteiden käsien kautta esim. puhdistusmaitoa kasvoille ja hiero & huuhtele.

Katso tuote TÄSTÄ


Avril puhdistusöljy koko perheelle


Avril puhdistusöljy sopii koko perheelle! Mieto tuoksu ja helposti levittyvä koostumus sopii kaikille ihotyypeille. Helppo levittää kuivien käsin tai vanulapun kautta iholle ja pyyhkiä - tällä tuotteella on helppo ottaa aurinkovoiteet pois myös perheen pienempien iholta. Sisältää manteliöjyä ja sopii myös herkälle iholle.

Katso tuote TÄSTÄ


Sekaiholle Fiini Naturally puhdistusbalmi


Ylellinen puhdistusbalmi on öljyn ja voiteen yhdistelmä. Koostumus ei ole niin juokseva kuin tavallisessa öljyssä, vaan balmia on helppo levittää käsin iholle. Pehmeä ja hoitava balmi puhdistaa kasvot helposti ja toimii myös vedenkestävään silmämeikkiin! Mustaherukka-puhdistusbalmi sopii sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle.

Katso tuote TÄSTÄ


LEPO puhdistusmaito


Lepo puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille ja erittäin helppo käyttää! Voidaan käyttää kaksoispuhdistuksen toisena osana tai sinällään. Sopii myös perheen pienimmille. Tuote on kookospohjainen ja poistaa aurinkovoiteen helposti kasvoilta.  

Katso tuote TÄSTÄ


TEHOTUOTE! WELEDA puhdistusmaito


Weleda puhdistusmaito on mieto, mutta hyväntuoksuinen jojoba-öljy pohjainen puhdistustuote. Koostumus on pehmeä, ja tuote lupaa syväpuhdistavaa, mutta hellää puhdistusta kasvoille.
Tällä lähtee niin meikki kuin aurinkovoidekin. 

Katso tuote TÄSTÄ


Kulttituote! Nourish London KALE 3D


Nourish Londonin lippulaivatuote KALE 3D puhdistusvoide sopii jokaiselle ihotyypille. Pehmeä voide levitetään kostealle tai kuivalle iholle ja tuote poistaa iholta niin meikin, epäpuhtaudet kuin aurinkovoiteen. Lehtikaalin & Aloe veran yhdistelmä ei kuivata ihoa tippaakaan, vaan iho tuntuu silkkisen puhtaalta. 

Katso tuote TÄSTÄ


Luonkos öljypuhdistuskakut (saatavilla eri ihotyypeille)


Ihanat, kotimaiset öljypuhdistuskakut ovat täyttä öljyä eikä mitään ylimääräistä! Öljypuhdistuskakkuja löytyy jokaiselle ihotyypille (myös miehille) ja tuotteella on erittäin helppo käyttää. Mieto tuoksu, vegaaninen ja täysin vedetön koostumus, löytyy myös hehkutetut metsäpuhdistuskakut. Vaikka öljypuhdistuskakku on tarkoitettu kasvoille, palaa voi käyttää myös vartalolle ja perheen pienimmille.

Löydät kaikki tuotteet TÄSTÄ


3 in 1 - monitoimituote Nourish London SUPERBALM


Nourish London balmimainen monitoimituote SUPERBALM on sekä naamio, puhdistusbalmi sekä kosteusvoide! Superbalmilla voit puhdistaa kasvot helposti ja iho jää pehmeäksi. Tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona (anna vaikuttaa n. 20min ja pyyhi ylimääräiset pois) tai kosteusvoiteena erittäin kuiville ihoalueille. Superbalm poistaa iholta meikin ja aurinkovoiteen & kosteuttaa erittäin kuivaa ja herkkää ihoa.
Tuotteen mukana tulee oma musliiniliina.

Katso tuote TÄSTÄ+1

Onko sinulla jo oma tuote meikinpuhdistukseen tai haluaisit vain jonkin yhden
helpon tuotteen kevyen aurinkovoiteen poistoon. Sellainen mikä sopii myös lapsille?

Cattier misellipuhdistusvesi


Misellivesi sisältää puhdistavaa misellivettä ja kevyttä mietoa uutetta. Jos puhdistat kasvosi ensin esim. öljyllä, misellivesi puhdistaa helposti loput meikit ja epäpuhtaudet ja jättää ihon todella raikkaaksi. Toimii myös perheen pienimmillä - misellivettä on helppo laittaa vanulappuun ja pyyhkäistä kasvot puhtaiksi!

Katso tuote TÄSTÄ


Avril puhdistusöljy kasvoille

Avril puhdistusöljy kasvoille

11.90 €
Nourish London Kale 3D puhdistusvoide

Nourish London Kale 3D puhdistusvoide

29.90 €
Weleda puhdistusmaito

Weleda puhdistusmaito

12.95 €
Luonkos Rebirth puhdistuskakku

Luonkos Rebirth puhdistuskakku

29.95 €
Lepo Detox puhdistusmaito

Lepo Detox puhdistusmaito

16.95 €
Luonkos Infinity öljypuhdistuskakku

Luonkos Infinity öljypuhdistuskakku

39.85 €
Fiini Naturally Puhdistusbalmi kaura

Fiini Naturally Puhdistusbalmi kaura

38.85 €


Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...