Green magazine

Pian on kesä ja monen perheen katseet suuntaavat mökille - mitäs sinne mökille piti viedäkään?


Oletko jo kuullut Ecodoon, Sodasanin ja Greenscentsin ekologisista ja biohajoavista ekopesuaineista? Tiesitkö, että näitä kodin ekopesuaineita voi käyttää huoletta myös veneellä, mökillä tai kakkoskodissasi? Biohajoavat ekopesuaineet sopivat erinomaisesti lomakäyttöön, koska ne sisältävät kasvipohjaisia raaka-aineita eivätkä kuormita luontoa. 

PS: Saitko kutsun mökille tai veneretkelle? Nämä tuotteet ovat ihana idea tuliaisiksi - vie välillä jotain muutakin kuin mölkky-peli!

Greenscentsin, Sodasanin & Ecodoon tuotteeet ovat oiva valinta kesämökille, veneille tai alueille, joilla ei ole kunnallista jäteveden käsittelyä. Tuotteet sopii myös sakokaivoille ja septitankeille!


Valitsimme sinulle valmiiksi 5 tuotetta, jotka sopivat mökin tai veneilijän lomapäiviin:

- Käytettävissä ei välttämättä ole juoksevaa vettä tai astianpesukonetta, joten astiat tulee tiskattua käsin. Valitse sellainen käsitiskiaine, joka pesee tehokkaasti rasvaiset & sotkuiset astiat, mutta ei kuivata käsiäsi!
Ecodoo rasvaa poistava astianpesuaine raikkaassa Lime-tuoksussa, 500ml:
Katso tuote TÄSTÄ

- Kaikille vesikestäville pinnoille sopii mieto yleispuhdistussuihke. Tuote sopii niin sisä- kuin ulkopintojen puhdistukseen (mm. parraspuun, huussin tai verannan pinnoille). Ihanat tuoksut!
Greenscents yleispuhdistussuihkeet eri tuoksuissa, 500ml 
Katso tuote TÄSTÄ

- Jäikö puukalusteet ja muut ulkokalusteet (myös muovikalusteet!) syksyllä tai alkukeväästä pesemättä? Saunakin olisi mukava olla putipuhdas. Ecodoon mustasaippua toimii yleispesuaineena kaikille ulko- ja puupinnoille (sisätiloissa myös lankkulattian pesuun). Saatavana myös käyttövalmiina suihkeena!
Katso tuote TÄSTÄ

- Välillä täytyy myös pestä pyykkiä: nyrkkipyykkiin sopii Greenscentsin vegaaniset pyykinpesuaineet. Miedot & tiivistetyt pyykinpesuaineet sopivat niin herkille tekstiileille kuin kirjo- ja väripyykille, mutta päihittävät myös vaikeimmatkin tahrat.
Katso tuote TÄSTÄ

- Talven jäljiltä ikkunat voivat olla likaiset, ja takanlasikin voi kaivata pesua. Sodasanin ikkunapesuaine toimii niin ikkunoiden kuin lasipintojen pesuun. Ei tahmaa tai jätä rantuja, alkoholipohjainen tuote sopii myös keittiön pintojen pesuun!
Katso tuote TÄSTÄ


+1

Käsiä on hyvä pestä usein: biohajoavat Sodasanin nestesaippuat löydät useassa ihanassa tuoksussa! Löytyy 300ml pumppupullossa tai 1L täyttöpakkauksessa.
Katso valikoima TÄSTÄEcodoo mustasaippua

Ecodoo mustasaippua

11.95 €
Greenscents pyykinpesuneste hajusteeton

Greenscents pyykinpesuneste hajusteeton

10.95 €
Greenscents pyykinpesuneste sitrus

Greenscents pyykinpesuneste sitrus

10.95 €
Ecodoo mustasaippuasuihke

Ecodoo mustasaippuasuihke

9.95 €
Sodasan nestesaippua laventeli 300ml

Sodasan nestesaippua laventeli 300ml

5.95 €
Sodasan nestesaippua hajusteeton 1L

Sodasan nestesaippua hajusteeton 1L

14.95 €


Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...