Green magazine

Uutuus GreenDealin valikoimassa: KHADI

Tervetuloa tutustumaan Khadin salaisuuteen! Ayurvedinen Khadi-sarja hemmottelee, hoitaa & tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Khadi-tuotteet valmistetaan yhteistyössä paikallisten ammattilaisten kanssa Intiassa perinteiden mukaisesti. Ainesosina käytetään perinteisiä intialaisia yrttejä, jotka saadaan luonnosta.

Erittäin laadukkaat kasvipohjaiset ja ekologiset Khadi-kauneudenhoitotuotteet on valmistettu perinteisen Ayurvedan naturopatian mukaisesti ja samalla ne hyötyvät uusimmista ihotautilääketieteen tuloksista. Ayurveda edustaa kokonaisvaltaista herbalismia sekä mielen ja kehon yhtenäisyyttä. Tuotteissa käytetään vain laadukkaita, ihoystävällisiä luonnon aktiivisia ainesosia (ei eläin- ja synteettisiä!) ainesosia. Tämä filosofia näkyy jokaisessa Khadin luonnonkosmetiikkatuotteessa!

Khadin salaisuus

"Khadi -tuotteet tuovat harmoniaa kehollesi, mielellesi ja sielullesi"

1. INTIALAISET LÄÄKEKASVIT 

Khadi-eliksiiri on yhdistelmä eri osuuksista olevista intialaisista lääkekasveista, joita viljellään Intian paahtavan auringon alla ja poimitaan käsin.

Intia tarjoaa monia erilaisia lääkekasveja. Ayurveda -lääketieteen ansiosta tiedetään tarkalleen milloin ja miten sato korjataan, jotta ne tuovat maksimaalisen tehon. Huolellinen käsittely säilyttää kasvien voimakkuuden viljelystä pullotukseen.

2. AYURVEDIC-KAAVA

"Ayurveda antaa kauneudelle, terveydelle ja hyvinvoinnille tasapainon"

Ayurveda -reseptit ovat peräisin ihmiskunnan vanhimmasta lääkkeestä - Ayurvedasta. Näissä resepteissä on Khadin henki. Lääkekasvit yhdistetään täydentämään ja korostamaan toisiaan, joten jokaisessa yrttisekoituksessa löydät maagisen voiman.

3. PERINTEISESTI TEHTY

Khadin tuotteiden uutteet saadaan perinteistä tapaa käyttämällä. Käsin poimittujen lehtien, hedelmien ja kuorten seokset liotetaan puhtaassa vedessä, haudutetaan kuparipannussa avotulen päällä tasaisesti sekoittaen Ayurveda-prosessin ohjeiden mukaisesti, kunnes neljäsosa konsentraatista jää jäljelle. Uutteet suodatetaan kolme kertaa, jäähdytetään ja säilytetään yön yli suljetuissa astioissa lepäämään ja kypsymään. 

Tuloksena saadaan eliksiiriä, joka perustuu täydelliseen kolminaisuuteen, joka on Khadi-hoitofilosofiamme ydin.


Tervetuloa mukaan!Khadi luonnollinen hiusväri Golden hint

Khadi luonnollinen hiusväri Golden hint

10.95 €
Khadi luonnollinen hiusväri Pure indigo

Khadi luonnollinen hiusväri Pure indigo

10.95 €
Khadi Neem Balance hilseshampoo

Khadi Neem Balance hilseshampoo

19.95 €
Khadi hiusnaamio The Power of Amla

Khadi hiusnaamio The Power of Amla

11.65 €
Khadi Color Care hiusöljy

Khadi Color Care hiusöljy

17.85 €


Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...