Green magazine

Mahtavia uutisia - Weleda Skin food-vartalonhoitosarja kasvaa!


Saimme juuri tiedon, että ikoninen Weleda Skin food-kosteusvoidesarja on saanut uuden perheenjäsenen - Skin Food emulsiovoiteen. Emulsiovoide on koostumukseltaan kevyempää ja juoksevampaa kuin muut sarjan tuotteet, joten voide sopii erityisesti hetkiin, jolloin kosteutta tarvitaan iholle nopeasti. Emulsiovoide sopii erityisen hyvin erittäin kuivalle, herkälle, kutiavalle ja pintakuivalle niin aikuisten kuin lasten iholle! 


Tunnetko jo muut Skin food-perheen jäsenet?


Weleda Skin food Body butter vartalovoi


Täyteläinen, koostumukseltaan jämäkkä kosteusvoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti. Sopii ihanteellisesti erittäin kuivalle & karhealle iholle. Tämä monitoiminen vartalovoi hoitaa ja ravitsee ihoasi tehokkaasti samalla suojaten herkkää ihoa kuivumiselta. Vartalovoi pitää ihosi kosteutettuna pitkään ja auttaa ihoa uudistumaan, kokeile esimerkiksi kuivien kantapäiden hoitoon! 


Weleda Skin Food yleisvoide


Luottotuote jo yli 80 vuoden ajan sekä monien julkisuudesta tunnettujen henkilöiden suosittelma. Tämä Weledan perusvoide hoitaa kuivaa, herkkää, kutiavaa, karheaa, pintakuivaa & atooppista ihoa tehokkaasti sen sisältämien keto-orvokin, kamomillan sekä calendulan (kehäkukan) ansiosta. Siitä onkin tullut klassikkotuote kuivien käsien, atopialaikkojen ja taipeiden sekä jalkojen hoidossa. 

Weleda Skin Food Light yleisvoide


Luottotuote kevyempänä? KYLLÄ! Monikäyttöinen, kevyempi kosteusvoide koko perheelle. Tuotteen sisältämä mehiläisvaha auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta (mm. kylmyys, viima, voimakas tuuli, pakkanen). Sheavoi vahvistaa ihon lipidikerrosta. Light-kosteusvoide sopii mm. kosteusvoiteeksi kasvoille ja ennen meikkiä!


Weleda Skin Food huulivoide


Muista myös huulet! Tehokkaasti huulia ravitseva ja suojaava huulivoide. Nopea apu kuivien ja rohtuneiden huulten hoitoon. Sisältää luomu auringonkukkaöljyä sekä kamomilla- ja kehäkukkauuttetta, jotka kosteuttavat ja parantavat ihon omaa suojakerrosta tehden huulista pehmeät ja kosteutetut. Tuotteen sisältämä mehiläisvaha suojaa huulia ja säilyttää niiden kosteuden.

YSMY
Weleda Skin Food Light yleisvoide -13 %

Weleda Skin Food Light yleisvoide

12.95 € 14.95 €
Weleda Skin Food huulivoide

Weleda Skin Food huulivoide

7.95 €
Weleda Skin Food yleisvoide

Weleda Skin Food yleisvoide

14.95 €
YSMY
Weleda Skin food Body butter vartalovoide -27 %

Weleda Skin food Body butter vartalovoide

15.95 € 21.95 €
Weleda Skin Food vartaloemulsio

Weleda Skin Food vartaloemulsio

24.95 €


Tilaa uutiskirje


Haluan saada parhaat ekotarjoukset sähköpostiini (lisätietoa)

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...