Green magazine

Yrittäjän päivä


5.9. vietämme  GreenDealin järjestyksessä kymmenettä yrittäjänpäivää. GreenDealin taustalla  on täysin kotimainen  perheyritys.  GreenDealin idea sai alkunsa arkisesta sattumuksesta, oletkin ehkä lukenut jo tarinamme?

Jo kymmenen vuoden ajan toimintaamme ovat ohjanneet arvot. Arvopohjainen toiminta tarkoittaa meille sitä, ettemme koskaan tingi omista arvoistamme, vaikka jokin toinen vaihtoehto olisi liiketoiminnallisesti kannattavampi. Arvojamme ovatkin tuotteiden ehdoton ekologisuus, luotettavuus sekä ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Vuosien aikana muutokset esimerkiksi valmistajien omistajuudessa ovat tarkoittaneet sitä, että olemme lopettaneet yhteistyön tiettyjen tuotemerkkien kanssa niiden siirryttyä osaksi ylikansallista emoyhtiötä. Emme myöskään pidä valikoimassamme Yhdysvalloista tai Aasiasta asti kuljetettuja tuotteita. Toisaalta monta ovea on avautunut ja olemme lisänneet valikoimaan jatkuvasti uusia kotimaisten valmistajienkin tuotteita. GreenDealissa on myös Suomen ylivoimaisesti laajin valikoima aitoja ekopesuaineita Muistathan, että voit aina lähettää meille tuotetoiveita tai vain kysyä luonnonkosmetiikasta tai ekopesuaineista – autamme kaikissa kysymyksissä mielellämme. 

Emme olisi juhlimassa tätä päivää ilman teitä asiakkaitamme. Olemme suuresti kiitollisia siitä, että niin moni on kulkenut mukanamme nämä vuodet. Kiitos jokaiselle, joka on valinnut kotimaisen ekokaupan. Jos et ole vielä mukana, toivotamme sinut tervetulleeksi Luonnonkosmetiikka ja Ekokoti ja Ekopesuaineet -ryhmiin Facebookin puolelle, jossa käydään vilkasta keskustelua ekotuotteista ja vaihdetaan kokemuksia ja vinkkejä tuotteiden käytöstä. 

Kiitos vielä, että luit tänne saakka : > Tarjoamme yrittäjänpäivänä ihanan edun, siitä lisätietoa alla. 

Lämpimin terveisin Karen, Noora, Reijo ja Markushttps://www.greendeal.fi/fi/page/meidan-arvot/13102
KAMPANJA: kaikki* -20%


Juhliaksemme yrittäjänpäivää, tarjoamme 5.-6.9. -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista (*pois lukien lahjakortit, Lavera ja Benecos). Koko valikoiman alennukset ovat meillä harvinaisia: edun voi lunastaa koodilla KIITOS20
Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortteihin. 
Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...