Edullinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa

Edullinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa – ekoilun ei tarvitse olla kallista


Meille GreenDealissa on tärkeää, että kuka tahansa elämäntilanteesta ja asuinpaikasta riippumatta voi käyttää ekotuotteita. Siksi perustimme ekokaupan verkkoon, jotta kuka vain voi tilata luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita netistä. Luonnonkosmetiikka ei saisi olla harvojen luksusta, sillä vasta suurella käyttäjämäärällä saavutetaan suuremmat positiiviset ympäristövaikutukset. Järkevänhintaiset tuotteet ovat mielestämme avainasemassa ympäristöystävällisten kosmetiikkatuotteiden ja pesuaineiden yleistymisessä.

Jo 10 vuoden ajan olemme tehneet töitä, jotta voisimme tarjota ekotuotteita mahdollisimman hyvin hinnoin huomioiden eri käyttäjien tarpeet. Meille on tärkeää, että jokainen suomalainen voi hankkia luonnonkosmetiikkaa edullisesti ja tehdä valintoja laajasta valikoimasta. Emme panosta luksustuotteisiin vaan edullisiin päivittäistuotteisiin. Suosituimpia tuotteitamme ovat luonnonkosmetiikkameikit, luonnolliset kasvovoiteet ja ihonhoitotuotteet sekä yleisesti luomukosmetiikkatuotteet, luomushampoot ja luomusuihkugeelit. Meiltä löydät myös fysikaaliset aurinkovoiteet ja muut suosikkituotteet. GreenDealista saat myös ekopesuaineet edullisesti ja erittäin kattavasta valikoimasta: ekologiset pyykinpesuaineet, astianpesuaineet ja monta muuta kodin pesuainetta.

Muistathan, että kaikkien tuotteiden ainesosalistat on tarkoin käyty läpi tiimimme toimesta, jotta voimme myydä vain turvallisia tuotteita ja jotta tämä vaiva jäisi sinulta asiakkaana pois. Emme tee yhteistyötä ylikansallisten toimijoiden kanssa, vaan mieluummin pienten perhetaustaisten yritysten kanssa. Kaikki tuotteemme tulevat EU-alueelta tai aivan sen välittömästä läheisyydestä, jotta kuljetuspäästöt olisivat mahdollisimman pienet. Lue lisää myös kattavasta EkoTakuu-sertifioinnistamme.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tuotteisiin, tuotemerkkeihin tai tilaamiseen liittyen tai kaipaat apua vaikkapa sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua.

Tutustu laajaan luonnonkosmetiikkavalikoimaan

Tutustu

Tutustu aitoihin ekopesuaineisiin

Tutustu

Näitä asioita me arvostamme

nopea toimitus+

tilaa arkisin ennen klo 12, lähetämme tuotteet samana tai seuraavana arkipäivänä.

toimitus ulkomaille+

tilaa ekotuotteet samoin edullisin hinnoin kaikkin EU- ja ETA-maihin.

ilmainen toimitus+

tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 euron ostoksiin DB Schenkerin noutopisteisiin.

edullinen hintataso+

vertaa hintaamme kilpailijoihimme! Meiltä löydät suosituimmat tuotteet, kuten Laveran ja Weledan jopa 40-60% kilpailijoitamme halvemmalla.

turvallinen ostopaikka+

ostotapahtuma on SLL-salattu, emmekä me tai kukaan ulkopuolinen taho pääse tarkistamaan esimerkiksi maksukortti- tai verkkopankkitietoja.

maksuaika+

mahdollisuus korottomaan maksuaikaan valitsemalla Collector-lasku.

laaja valikoima+

valikoimastamme löydät yli 2000 edullista tuotetta. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

edulliset & laadukkaat omat merkit+

GreenDealista löydät paljon tuotemerkkejä, jotka saat vain meiltä Suomessa. Oletko jo tutustunut Nourish London, Douce naturen, Eco Cosmeticsin, EY!:n, tai Eubionan tuotteisiin? Pesuaineissa omat merkkimme ovat Ecodoo sekä ihana Greenscents. Valikoimasta löydät myös Sonettin pesuaineet edullisesti.

ystävällinen & asiantunteva asiakaspalvelu+

lähetä meille kysymyksiä tuotteita sähköpostilla (asiakaspalvelu (at) greendeal.fi tai esimerkiksi Facebookissa. Voit myös soittaa 0453328432

Edullista luonnonkosmetiikkaa netistä!

Hintojen vertaileminen kannattaa. Suuren volyymimme ansiosta voimme tarjota halvat hinnat kaikille asiakkaillemme. Halpa luonnonkosmetiikka ja hyvä laatu on mahdollista omien merkkiemme tuotteilla. Kokeile tilaamista jo tänään!

Tilaa uutiskirje


Haluan saada parhaat ekotarjoukset sähköpostiini (lisätietoa)

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...