GREENDEAL SHOP ESPOOGreenDeal Shop Tapiolassa – Tervetuloa edulliseen & palvelevaan ekokauppaan Espoossa!


Valtava valikoima  luonnonkosmetiikkaa ja aitoja ekopesuaineita Espoon Tapiolassa. GreenDeal  Shop sijaitsee osoitteessa Itätuulenkuja 1B kävelykansitasolla vain parin minuutin kävelymatkan päässä kauppakeskus Ainoasta. 

Shopista löydät noin 900 ekotuotteen laajan valikoiman. Merkkeinä Alva naturkosmetik, Alviana, AlmaWin, Avril, Benecos, Bioturm, Eco Cosmetics, Eubiona, EY!, Dhyvana, Douce Nature, Ecodoo, Greenscents, Klar, LuonKos, Nourish London, Organyc, SENJA Cosmetics, Skin & Tonic, Sodasan, Villipuro ja Yaweco. 

Olemme valikoineet joukkoon suosituimpia tuotteitamme. Tuoteryhmissä on edustettuna verkkokaupan kaikki tuoteryhmät ihon- ja hiustenhoitotuotteista meikkeihin ja lasten ja miesten tuotteisiin sekä ekopesuaineisiin. Verkkokaupan tutut edulliset hinnat ovat voimassa myös Shopissa. Lisäksi löytönurkasta teet upeita ekotuotelöytöjä alehintaan mm. pakkausviallisista tuotteista. 

Voit myös tilata tuotteet verkosta ja noutaa ne Shopilta!

Shop yhteystiedot:

Puhelin: 09-42892449 

Sähköposti: asiakaspalvelu@greendeal.fi


Shop on avoinna:


maanantaisin: klo 10–17 
tiistaisin: 10–18
keskiviikkoisin: 10–18
torstaisin: 10–18
perjantaisin: 10–17
lauantaisin: 12-15 


Tarjoamme yksityisiä shoppailuaikoja sekä valmiiksi keräillyt tilaukset! Mikäli haluat, että Shop on vain omassa käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme yksityisiä shoppailuaikoja arkisin. klo 9-10 sekä 17–18. Voimme myös keräillä tilauksen valmiiksi ja sen voi näin noutaa nopeammin Shopista. Kysy lisää 09-42892449 tai asiakaspalvelu@greendeal.fi


Tervetuloa! 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että Shopissa maksuvälineenä käy vain korttimaksut. 


Sijainti & saapumisohje: 

GreenDeal Shop sijaitsee Tapiolassa Metron varrella. Tavoitat meidät helposti ja nopeasti myös Helsingin keskustasta AB-lipulla. 

Katso sijaintimme Google Mapsissa

GreenDeal Shopin paras maamerkki on Omnia Tapiolan rakennus aivan Itätuulentien alkupäässä, Tapiolan tennishallia vastapäätä. Shop sijaitsee aivan Omnian sisäänkäyntiä vastapäätä.

Kävellen: Shop sijaitsee kävelykansitasolla, yhtä kerrosta Itätuulentietä ylempänä betonikannella. Käynti betonikannelle joko Omnia Tapiolan kohdalta risteyksestä luiskaa pitkin TAI mikäli saavut kauppakeskus Ainoasta, seuraa opasteita Helmakujalle. Helmakuja on ylikulkusilta Itätuulentien yli. Kävele siltä päähän ja käänny oikealle, seuraten kirkkaanvihreällä värillä olevaa tilapäistä kulkureittiä. Opastus perille kävelysillalta.  

Julkisilla: Tapiolan bussiterminaali sekä  metroasema sijaisevat aivan Shopin vieressä. Kävelykansitasolle pääset seuraamalla Helmakuja-opasteita. Seuraa opasteita myymälälle kävelysillan päästä.  

Autolla: Suosittelemme pysäköintiin Tapiola Parkia Kauppakeskus Ainoan  yhteydessä. Ilmainen pysäköintiaika 3 tuntia Q-Parkin Taskuparkki-sovelluksella. Aivan Shopin "alla" katutasolla on myös maksullisia Q-parkin parkkipaikkoja. Parkkipaikat on merkattu Q-Parkin tekstillä. 

GreenDeal  Shop on edullinen luonnonkosmetiikkakauppa Espoossa. Meiltä koko pääkaupunkiseudun laajin valikoima aitoja ekopesuaineita edullisin hinnoin. Kauipan päälle aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu. 


PS: JÄRJESTÄ TAPAHTUMA SHOPISSA!  Toteutamme hyvinvointi- ja teemailtoja esimerkiksi työ- ja kaveriporukoille. Mahdollisuus myymälän yksityiseen aukioloon. järjestestämme myös luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden infotilaisuuksia ja tee-se-itse-koulutuksia. Ota yhteyttä 09-42892449 tai asiakaspalvelu@greendeal.fi, niin kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...