GREENDEAL SHOP ESPOO

GreenDeal Shop sijaitsee osoitteessa Itätuulenkuja 1B kävelykansitasolla vain parin minuutin kävelymatkan päässä kauppakeskus Ainoasta.

Shopista löydät noin 900 ekotuotteen laajan valikoiman. Merkkeinä Alviana, AlmaWin, Avril, Benecos, Bioturm, Eco Cosmetics, Eubiona, EY!, Dhyvana, Douce Nature, Ecodoo, Greenscents, Klar, LuonKos, Nourish London, Organyc, Skin & Tonic, Lepo, Murumuru, Famo, Sodasan ja Yaweco.

Olemme valikoineet joukkoon suosituimpia tuotteitamme. Tuoteryhmissä on edustettuna verkkokaupan kaikki tuoteryhmät ihon- ja hiustenhoitotuotteista meikkeihin ja lasten ja miesten tuotteisiin sekä ekopesuaineisiin. Verkkokaupan tutut edulliset hinnat ovat voimassa myös Shopissa. Lisäksi löytönurkasta teet upeita ekotuotelöytöjä alehintaan mm. pakkausviallisista tuotteista.

Voit myös tilata tuotteet verkosta ja noutaa ne Shopilta!

Sijainti & saapumisohje

GreenDeal Shop sijaitsee Tapiolassa Metron varrella. Tavoitat meidät helposti ja nopeasti myös Helsingin keskustasta AB-lipulla.

Katso sijaintimme Google Mapsissa

GreenDeal Shopin paras maamerkki on Omnia Tapiolan rakennus aivan Itätuulentien alkupäässä, Tapiolan tennishallia vastapäätä. Shop sijaitsee aivan Omnian sisäänkäyntiä vastapäätä.

Kävellen: Shop sijaitsee kävelykansitasolla, yhtä kerrosta Itätuulentietä ylempänä betonikannella. Käynti betonikannelle joko Omnia Tapiolan kohdalta risteyksestä luiskaa pitkin TAI mikäli saavut kauppakeskus Ainoasta, seuraa opasteita Helmakujalle. Helmakuja on ylikulkusilta Itätuulentien yli. Kävele siltä päähän ja käänny oikealle, seuraten kirkkaanvihreällä värillä olevaa tilapäistä kulkureittiä. Opastus perille kävelysillalta.

Julkisilla: Tapiolan bussiterminaali sekä metroasema sijaisevat aivan Shopin vieressä. Kävelykansitasolle pääset seuraamalla Helmakuja-opasteita. Seuraa opasteita myymälälle kävelysillan päästä.

Autolla: Suosittelemme pysäköintiin Tapiola Parkia Kauppakeskus Ainoan yhteydessä. Ilmainen pysäköintiaika 3 tuntia Q-Parkin Taskuparkki-sovelluksella. Aivan Shopin "alla" katutasolla on myös maksullisia Q-parkin parkkipaikkoja. Parkkipaikat on merkattu Q-Parkin tekstillä.

GreenDeal Shop on edullinen luonnonkosmetiikkakauppa Espoossa. Meiltä koko pääkaupunkiseudun laajin valikoima aitoja ekopesuaineita edullisin hinnoin. Kauipan päälle aina ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Aukioloajat:

maanantaisin: klo 10–17
tiistaisin: 10–18
keskiviikkoisin: 10–18
torstaisin: 10–18
perjantaisin: 10–17
lauantaisin: 12-15
Järjestä tapahtuma shopissa! Toteutamme hyvinvointi- ja teemailtoja esimerkiksi työ- ja kaveriporukoille. Mahdollisuus myymälän yksityiseen aukioloon. järjestestämme myös luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden infotilaisuuksia ja tee-se-itse-koulutuksia. Ota yhteyttä 09-42892449 tai asiakaspalvelu@greendeal.fi, niin kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...