Mikä GreenDeal?

GreenDeal on täysin kotimainen luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden verkkokauppa. Meiltä löydät ison valikoiman luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Tuotevalikoimassamme myös edullisia ekopesuaineita ja ympäristöystävällisiä kodin tarvikkeita. Olemme toimineet vuodesta 2011 saakka ja lähettäneet tähän mennessä jo yli useita kymmeniä tuhansia lähetyksiä. Toimitamme lähetyksiä kaikkiin EU- ja ETA-maihin.

Nopea toimitus

Käsittelemme kaikki ennen klo 12.00 tulleet tilaukset samana arkipäivänä, tai mikäli tilaus on tehty viikonloppuna tai arkipyhänä, seuraavana mahdollisena arkipäivänä. Toimituskulut 4,95 € DB Schenkerin noutopisteisiin ja 6,95 € Postin noutopisteisiin. Yli 99 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen DB Schenkerin noutopisteisiin.

Aidosti ekologinen tuotevalikoima

Käymme tarkasti läpi kaikki GreenDealin valikoimaan tulevat tuotteet. Ainesosien tulee olla turvallisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokein testaamattomia. Iso osa valikoimastamme on myös täysin vegaanista ja vegaaniset tuotteet on merkitty omalla symbolilla. Kiinnitämme erityistä huomiota ainesosiin: emme ota myyntiin tuotteita, jotka sisältävät esimerkiksi synteettisiä säilöntäaineita, silikonia, raakaöljyjohdannaisia (kuten mineraaliöljyä tai vaseliinia), PEG/PPG-yhdisteitä (etyksoloituja emulgaattoreita), EDTAa, parabeeneja, formaldehydin vapauttajia tai allergisoivia tai herkistäviä ainesosia. Lista ainesosista, joita vältämme valikoimamme tuotteissa, on paljon tätä pidempi!

Edullinen hintataso

Hintojen vertaileminen kannattaa. Suuren volyymimme ansiosta voimme tarjota halvat hinnat kaikille asiakkaillemme. Halpa luonnonkosmetiikka ja hyvä laatu on mahdollista omien merkkiemme tuotteilla. Kokeile tilaamista jo tänään!

Ystävällinen & asiantunteva asiakaspalvelu

Lähetä meille kysymyksiä tuotteista tai tilauksestasi sähköpostilla
asiakaspalvelu (at) greendeal.fi tai esimerkiksi Facebookissa. Voit myös soittaa puh. 0453328432.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten hintatasonne on näin paljon edullisempi kilpaileviin kotimaisiin ekokauppoihin verrattuna?

Pystymme edullisiin hintoihin ostamalla tuotteet suoraan valmistajilta ja välttämällä välikäsiä. Olemme itse maahantuoja suurimmalle osalle tuotevalikoimamme tuotteista. Meiltä voit ostaa tuotteita jopa 60% kotimaisia kilpailjoitamme edullisemmin. Älä maksa liikaa vaan tilaa edullista luonnonkosmetiikkaa GreenDealista (ekopesuaineita unohtamatta).

En ole koskaan kuullut joistakin merkeistänne. Ovatko ne varmasti luonnonkosmetiikkaa?

Kyllä! Seisomme täysin kaikkien myymiemme tuotesarjojen takana. Moni edustamistamme merkeistä on toiminut jo usean kymmenen vuoden ajan ulkomailla, mutta vasta GreenDealin myötä nämä tuotteet ovat tulleet saataville myös Suomessa. Julkaisemme kaikkien tuotteiden ainesosalistat sekä kerromme kyseisen tuotteen sertifikaateista tuotesivulla. Myymme vain aitoa luonnonkosmetiikkaa ja testaamme kaikki tuotteet etukäteen ennen niiden myyntiin ottamista.

Miten erotan aidon luonnonkosmetiikan muusta luonnonkosmetiikkana myydystä tarjonnasta?

Varmista, että tuotteella on luotettava sertifikaatti. Suurin osa valikoimamme tuotteista on sertifioitu BDIH, Ecocert, NaTrue tai Cosmetique BIO -sertifikaateilla.

Ovatko tuotteenne vegaanisia?

Iso osa valikoimastamme on vegaaneille sopivia. Vegaanisuus on mainittu aina tuotetietojen yhteydessä.

Onko tuotteita testattu eläinkokein?

Ehdottomasti ei. Eläinkokeettomuus on tuotemerkkiemme valmistajille tärkeä eettinen periaate. Myös sertifikaatit kieltävät tuotteiden testauksen eläinkokein.

Sopiiko luonnonkosmetiikka allergiselle? Mikä tuote olisi omalle ihotyypilleni sopivin? Millainen tuotteen tuoksu on?

Kerromme tuotteen ensisijaisen ihotyyppisuosituksen tuotekuvauksessa. Mikäli kaipaat henkilökohtaisia suosituksia, autamme sinua mielellämme esimerkiksi Facebookissa, sähköpostilla tai puhelimitse 0453328432.

Tilaa uutiskirje


Haluan saada parhaat ekotarjoukset sähköpostiini (lisätietoa)

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...