Mikä GreenDeal?

Edullinen luonnonkosmetiikan kauppa: Verkkokauppa + GreenDeal SHOP  Tapiolassa Espoossa. 

GreenDeal on täysin kotimainen luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden verkkokauppa. Meiltä löydät ison valikoiman luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Tuotevalikoimassamme myös edullisia ekopesuaineita ja ympäristöystävällisiä kodin tarvikkeita. Olemme toimineet vuodesta 2011 saakka ja lähettäneet tähän mennessä jo yli useita kymmeniä tuhansia lähetyksiä. Toimitamme lähetyksiä kaikkiin EU- ja ETA-maihin.

GreenDeal Shop palvelee maanantaista perjantaihin Espoon Tapiolassa osoitteessa Itätuulenkuja 1B, 02100 Espoo (Omnia Tapiolaa vastapäätä).


Näitä asioita me arvostamme: 

  • nopea toimitus: tilaa arkisin ennen klo 12, lähetämme tuotteet samana tai seuraavana arkipäivänä
  • toimitus ulkomaille: tilaa ekotuotteet samoin edullisin hinnoin kaikkin EU- ja ETA-maihin. 
  • ilmainen toimitus: tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 89 euron ostoksiin*
  • edullinen hintataso: vertaa hintaamme kilpailijoihimme! Meiltä löydät suosituimmat tuotteet, kuten Laveran ja Weledan jopa 40-60% kilpailijoitamme halvemmalla
  • turvallinen ostopaikka: ostotapahtuma on SLL-salattu, emmekä me tai kukaan ulkopuolinen taho pääse tarkistamaan esimerkiksi maksukortti- tai verkkopankkitietoja
  • maksuaika: mahdollisuus korottomaan maksuaikaan valitsemalla Collector-lasku
  • laaja valikoima: valikoimastamme löydät yli 2000 edullista tuotetta. Valikoima kasvaa jatkuvasti.
  • edulliset & laadukkaat omat merkit: GreenDealista löydät paljon tuotemerkkejä, jotka saat vain meiltä Suomessa. Oletko jo tutustunut Alvan,, Douce naturen, Eco Cosmeticsin, EY!:n, tai Eubionan tuotteisiin? Pesuaineissa omat merkkimme ovat Ecodoo sekä ihana Greenscents. Valikoimasta löydät myös Sonettin pesuaineet edullisesti. 
  • ystävällinen & asiantunteva asiakaspalvelu: lähetä meille kysymyksiä tuotteita sähköpostilla (asiakaspalvelu (at) greendeal.fi tai esimerkiksi Facebookissa. Voit myös soittaa 09 42 89 2449

Edullista luonnonkosmetiikkaa netistä


Hintojen vertaileminen kannattaa. Suuren volyymimme ansiosta voimme tarjota halvat hinnat kaikille asiakkaillemme. Halpa luonnonkosmetiikka ja hyvä laatu on mahdollista omien merkkiemme tuotteilla. Kokeile tilaamista jo tänään!

Unohda hankala INCI-kieli - me tulkitsemme ainesosaluettelot puolestasi

Käymme tarkasti läpi kaikki GreenDealin valikoimaan tulevat tuotteet. Ainesosien tulee olla turvallisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokein testaamattomia. Iso osa valikoimastamme on myös täysin vegaanista ja vegaaniset tuotteet on merkitty omalla symbolilla. Kiinnitämme erityistä huomiota ainesosiin: emme ota myyntiin tuotteita, jotka sisältävät esimerkiksi synteettisiä säilöntäaineita, silikonia, raakaöljyjohdannaisia (kuten mineraaliöljyä tai vaseliinia), PEG/PPG-yhdisteitä (etyksoloituja emulgaattoreita), EDTAa, parabeeneja, formaldehydin vapauttajia tai allergisoivia tai herkistäviä ainesosia. Lista ainesosista, joita vältämme valikoimamme tuotteissa, on paljon tätä pidempi!

Toimituskulut ja toimituslupaus

Lähetämme kaikki ennen klo 12.00 tulleet tilaukset samana arkipäivänä, tai mikäli tilaus on tehty viikonloppuna tai arkipyhänä, seuraavana mahdollisena arkipäivänä.

Toimituskulut: 

5,50 € lähipostiin tai Postin pakettiautomaattiin

alkaen 11,90 e kotiinkuljetuksena

yli 89 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen


Usein kysyttyjä kysymyksiä


Miten hintatasonne on näin paljon edullisempi kilpaileviin kotimaisiin ekokauppoihin verrattuna?

Pystymme edullisiin hintoihin ostamalla tuotteet suoraan valmistajilta ja välttämällä välikäsiä. Olemme itse maahantuoja suurimmalle osalle tuotevalikoimamme tuotteista. Meiltä voit ostaa tuotteita jopa 60% kotimaisia kilpailjoitamme edullisemmin. Älä maksa liikaa vaan tilaa edullista luonnonkosmetiikkaa GreenDealista (ekopesuaineita unohtamatta).

En ole koskaan kuullut joistakin merkeistänne. Ovatko ne varmasti luonnonkosmetiikkaa?

Kyllä! Seisomme täysin kaikkien myymiemme tuotesarjojen takana. Moni edustamistamme merkeistä on toiminut jo usean kymmenen vuoden ajan ulkomailla, mutta vasta GreenDealin myötä nämä tuotteet ovat tulleet saataville myös Suomessa. Julkaisemme kaikkien tuotteiden ainesosalistat sekä kerromme kyseisen tuotteen sertifikaateista tuotesivulla. Myymme vain aitoa luonnonkosmetiikkaa ja testaamme kaikki tuotteet etukäteen ennen niiden myyntiin ottamista.

Miten erotan aidon luonnonkosmetiikan muusta luonnonkosmetiikkana myydystä tarjonnasta?

Varmista, että tuotteella on luotettava sertifikaatti. Suurin osa valikoimamme tuotteista on sertifioitu BDIH, Ecocert, NaTrue tai Cosmetique BIO -sertifikaateilla.

Ovatko tuotteenne vegaanisia?

Iso osa valikoimastamme on vegaaneille sopivia. Vegaanisuus on mainittu aina tuotetietojen yhteydessä.

Onko tuotteita testattu eläinkokein?

Ehdottomasti ei. Eläinkokeettomuus on tuotemerkkiemme valmistajille tärkeä eettinen periaate. Myös sertifikaatit kieltävät tuotteiden testauksen eläinkokein.

Sopiiko luonnonkosmetiikka allergiselle? Mikä tuote olisi omalle ihotyypilleni sopivin? Millainen tuotteen tuoksu on?

Kerromme tuotteen ensisijaisen ihotyyppisuosituksen tuotekuvauksessa. Mikäli kaipaat henkilökohtaisia suosituksia, autamme sinua mielellämme esimerkiksi Facebookissasähköpostilla tai puhelimitse 09 4289 2449.

Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...