Toimitusehdot & UKK

Lue toimitusehdot tästä!


Ei tarvitse! Voit tehdä ostoksia ilman kirjautumista tai rekisteröimistä. Varmista vain, että tilauksella olevat tiedot ovat oikein. Posti lähettää sinulle vastaanottoilmoituksen, kun paketti on saapunut valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen, joten erityisesti puhelinnumeron on tärkeää olla oikein.

Posti toimittaa kaikki GreenDeal.fi verkkokaupasta tehdyt tilaukset ilmastoystävällisinä Posti Green -lähetyksinä.

Valittavanasi on:

  • -Postin Pakettiautomaatti tai Postin noutopiste 5,50 €
  • -Kotiinkuljetus Express Business Day -palveluna kotiin tai työpaikalle 11,90€ (klo 8-14 välillä)
  • -Kotiinkuljetus Kotipakettina 12,90€ (toimitusaika sovitaan etukäteen)
  • -Posti Pikkupaketti (KIRJE)- jaetaan suoraan kotiin 4,50 €

Veloitukseton toimitus yli 89€ arvoisille tilauksille Postin noutopisteisiin.

Kampanjoiden aikana toimituskulut saattavat muuttua. Poikkeavista toimituskuluista kerrottu aina kampanjaehdoissa. Painavilla tuotteilla voi olla lisätoimituskulu.

Valitettavasti emme toimita jälkitoimituksia. Jos sinulla on yksikin tuote, jonka saatavuus on ”TULOSSA VARASTOON” tilauksesi toimitetaan vasta, kun kaikki tilauksesi tuotteet ovat saatavilla.

Lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@greendeal.fi tai Facebook-viesti. Voit myös soittaa 09-42892449 (ma-pe klo 10-16,ppm/mpm), niin ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua. Jos kaipaat apua sopivan meikkituotteen sävyn valintaan, lähetä meille kuva kasvoistasi ilman meikkiä.

Me GreenDealissa kyllästyimme siihen, että mitä vain markkinoilla kutsutaan luonnonkosmetiikaksi, ekopesuaineeksi, ekologiseksi tai luomuksi, ilman, että tuotteen raaka-aineet antaisivat mahdollisuuden tällaiseen nimitykseen. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ekokauppa ja tarjota vain aitoja ekotuotteita.

Siksi ainoana jälleenmyyjänä tarjoamme tuotteillemme EKOTAKUUn. Se on osoitus työstä, jota teemme tutustuaksemme tuotesarjan ja valmistuksen eettisyyteen, ympäristövaikutuksiin ja käytettyihin raaka-aineisiin. Näin sinun ei tarvitse opetella INCI-kieltä tai tutkia jokaista tuoteselostetta. Ostamalla GreenDealista voit luottaa siihen, että EKOTAKUU ™ merkitty tuote täyttää varmasti tiukat kriteerimme. Lue lisää sivun alareunasta.

Lähetä tietoa suunnittelemastasi tilauksesta asiakaspalvelu@greendeal.fi, niin kerromme lisää.

Tilauksesi voi odottaa käsittelyä, jos olet tilannut tuotteita, joiden saatavuus tilaushetkellä on ”TULOSSA VARASTOON”. Normaalisti toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivässä, mutta ennakkovarattavissa tuotteissa toimitusaika pitenee noin 7-10 arkipäivällä tuotteiden saatavuudesta riippuen. Jos tilauksesi on lähetetty kirjeenä, toimitus voi kestää jopa 7-10 päivää Postista johtuen.

Suurten tilausmäärien takia tai esim. erilaisten kampanjapäivien aikana varastomme voi olla ruuhkautunut ja tilausten toimitusaika voi viivästyä 1-2 arkipäivällä.

Kyllä toimitamme! Toimitamme tuotteita kaikkialle Euroopan talousalueelle (EU-maat sekä Norja ja Sveitsi). Mikäli tilaat tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle, varmistathan tilauksen toimituskulun etukäteen asiakaspalvelu@greendeal.fi tai puhelimitse 09-4289 2449. Näin pystymme valitsemaan paketillesi edullisimman toimitusmuodon, sillä käytämme useita eri kuljetusyhtiöitä. EU:n ulkopuolisiin maihin lähetettäessä vastaanottaja vastaa mahdollisista tullikustannuksista.

Kyllä voit, tietyin rajoituksin. Jos haluat esimerkiksi lisätä tuotteita tilaukselle tai muuttaa tuotteita tai niiden määriä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09-4289 2449. Niin kauan kun tilausta ei ole otettu käsittelyyn, pystymme muokkaamaan sitä. Mikäli tuote on jo pakattu, emme valitettavasti voi toteuttaa muutoksia tilaukselle.

Normaalisti toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivässä. Posti Express Business Day -lähetykset toimitetaan valtaosaan Suomea tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos olet tilannut tuotteen, jonka saatavuus on ”TULOSSA VARASTOON”, koko tilauksen toimitusaika pitenee 7 arkipäivään. Kirjeiden ja Posti Pienlähetysten toimitusaika on 5-14 päivää.

Tarjoamme mahdollisuuden noutaa tilauksen GreenDeal Shopista (Espoo, Tapiola). Valitse tällöin toimitustavaksi Nouto Shopista. Tuotteet ovat noudettavissa 3-8 arkipäivän kuluessa tilaamisesta. Kun tilauksen kaikki tuotteet ovat saapuneet Shopiin, lähetämme saapumisilmoituksen sähköpostitse tilauksen vastaanottajaksi merkityn henkilön sähköpostiosoitteeseen. Otathan saapumisilmoituksen tai tilausvahvistuksen ja henkilöllisyystodistuksen mukaan, kun saavut noutamaan tilaustasi.

Pääset seuraamaan tilauksesi käsittelyä omien sivujesi kautta, mikäli olet rekisteröitynyt tilaushetkellä. Kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, jossa on paketin Postin lähetyksen seurantatunnus. Paketin toimitusta voit seurata Posti.fi – lähetyksen seuranta -sivustolta.

Tämä tarkoittaa, että tuote on ennakkovarattavissa, mutta tuote ei ole välittömästi saatavilla. Tällöin toimitusaika voi olla pidempi, sillä kaikki tilauksen tuotteet toimitetaan yhtenä lähetyksenä. Mikäli tilaukseen kuuluu tuote, jota ei ole heti saatavilla varastosta, tilauksen käsittely odottaa kaikkien tuotteiden saapumista varastoon. Emme toimita tuotteita jälkitoimituksina. Varastosta loppuneen tuotteen toimitusaika voi meistä riippumattomista syistä joissakin tilanteissa pitkittyä, mutta on useimmiten 7-14 työpäivää.

Toisinaan tuotteiden saatavuus voi heikentyä suuresta kysynnästä tai valmistajan toimitusvaikeuksista johtuen. Teemme tilauksia valmistajille viikoittain ja lähetyksiä saapuu varastoomme myös päivittäin. Mikäli tuote on loppunut tilaushetkellä, voit kysyä tarkempaa saatavuustietoa asiakaspalvelustamme tai tilata tuotteen ennakkotilauksena, mikäli tuotteen myynti on taas avattu.

Lahjakorteilla ja etukoodeilla voi olla voimassaoloehtoja, kuten minimitilausraja tai voimassaoloaika. Tarkista, että koodin ehdot täyttyvät. Mikäli koodi ei tästäkään huolimatta toimi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tarkista ensiksi sähköpostisi roskapostikansio. Välillä roskapostisuodatin voi olla liian tiukka ja merkitä roskapostiksi myös meiltä lähtevät tilaus- ja toimitusvahvistukset. Jos et löydä tilausvahvistusta, ole asiakaspalveluumme yhteydessä asiakaspalvelu@greendeal.fi niin selvitetään tilannetta yhdessä.

Käyttämättömillä tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Valtaosa tuotevalikoimastamme on hygieniatuotteiksi luettavia tuotteita (mm. pesuaineet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet). Näillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mikäli tuotteet on avattu ja otettu käyttöön. Avattuja hygieniatuotteita emme voi markkinoida laatukäytäntömme mukaisesti edelleen seuraavalle ostajalle. Vastaamme 100 % tuotteidemme laadusta, joten ole aina yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli huomaat tuotteessa virheen tai puutteita.

Lähetykset palautetaan asiakkaan kustannuksella, paitsi jos kyseessä on tuotevirheen aiheuttama palautus. Tuotevirhetilanteessa lähettäjä korvaa toimituskulut edullisimman toimitustavan mukaisesti. Tuotetta palauttaessa, ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun, joka antaa tarkemmat palautusohjeet. Palautusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta sähköpostilla asiakaspalvelu@greendeal.fi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme heti ongelman havaittuasi, niin voimme korjata tilanteen. Lähetä väärän tai viallisen tuotteen kuva sähköpostilla asiakaspalvelu@greendeal.fi tai Facebookissa.

Mikäli paketti on ulkoisesti vaurioitunut, älä nouda sitä ollenkaan vaan täytä vahinkoilmoitus toimipaikassa tai kotiinkuljetuksen tekevän tahon kanssa tai ota tuotteesta kuva ennen paketin avaamista. Kuvaa vauriokohta mahdollisimman tarkasti.

Kyllä, ehdottomasti. Voit myydä tuotteitamme yksityishenkilönä myös ilman y-tunnusta tai ryhtyä viralliseksi jälleenmyyjäksemme esimerkiksi verkko- tai kivijalkakauppana. Ota yhteyttä hello@greenbrands.fi, jotta voimme kertoa lisää eri vaihtoehdoista.

Lähetä tietoa blogistasi tai ehdotuksesi meille hello@greenbrands.fi, niin tutustumme siihen. Saamme paljon yhteistyöehdotuksia, joten kuvaa mahdollisimman tarkkaan, minkä tuotteiden tai tuoteryhmien kanssa haluaisit tehdä yhteistyötä ja millainen edustamasi kanava on.

Tilaa uutiskirje


Tilaamalla uutiskirjeemme saat uusimmat edut sähköpostiisi.

Tilaa


Suostumus asiakastietojen keräämiseen, käsittelyyn ja käyttöön. Lue ehdot
Loading...