Greenscents hajusteeton astianpesuaine

Saatavilla

8,95 €

(22,38 € / l)

Määrä: kpl

Aito ekologinen astianpesuaine - markkinoiden tiukimmalla sertifioinnilla

Greenscents hajusteeton ja allergiaystävällinen astianpesuaine on moninkertaisesti tiivistetty ja käytössä erittäin riittoisa. Tuotteen koostumuksessa on kiinnitetty huomiota siihen, ettei se kuivata käsiä, että se on hellä ympäristölle ja vesieliöstöle ja että ainesosat ovat mahdollisimman ekologisia. Greenscents-tuotteilla on No Nasties -takuu: tuotteista ei löydy klooripohjaisia ainesosia, sulfaatteja (esim. SLS/SLES/ALS), optisia kirkasteta, fosfaatteja tai fosfonaatteja, palmuöljyä, alkoholia tai etyksoloituja emulgaattoreita, propylene glycolia tai herkistäviä synteettisiä säilöntäaineita, kuten  metyyli-isotiatsolinonia. Koko tuotesarja on Allergy Uk -allergiajärjestön sertifioima.

Greenscents hajusteeton Nonscents-astianpesuaine on hypoallergeeninen ja riittoisa käytössä. Tuote ei sisällä lainkaan vettä vaan se on valmistettu aloe vera mehuun, jonka ansiosta astianpesuaine ei kuivata käsiä toistuvassakaan pesussa. Hajusteeton Nonscents-versio on erityisesti allergikoille suunniteltu. Se ei sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä tai muitakaan hajusteaineita eikä sulfaatteja tai ihoa ärsyttäviä ainesosia.

Tuote on markkinoiden tiukimmalla sertifikaatilla, Soil Association -järjestön sertifioinnilla sertifioitu pesuaine, joka sopii myös vegaaneille. Leaping Bunny -sertifioitu - valmistaja tai kolmannet osapuolet eivät ole testanneet tuotteita tai sen ainesosia eläinkokein. Valmistaja kiinnittää lisäksi paljon huomiota siihen, että tuotanto on mahdollismman eettistä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaista.

 

Keskeiset ominaisuudet: 

Soil Association -sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Hypoallergeeninen & hajusteeton

Leaping Bunny

Pakkauskoko 400 ml

 

INCI: 

aloe barbadensis (aloe vera leaf juice)**, lauryl glucoside, cocoamidopropyl betaine, lactic acid, coco-glucoside * organic, **organic juice from concentrate

 

*) sertifoitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

19.03.2019 - Aino

Ekosta pisteet, muuten tehoton.

04.04.2018 - C

Ihan huipputuote! Pesuteho parempi kuin Fairyssa ja todella riittoisaa.

25.01.2018 - Manteli

08.11.2017 - Minna

Käyttänyt nyt hetken aikaa, ja tuntuu yhtä tehokkaalta kuin Fairy, jonka tehoja tavoittelen astianpesuaineelta; puhdistaa kaurapuuronjämät lautaselta, rasvat kattilan- ja paistinpannun pohjalta ym. Hellävaraisen tuntuinen ja tosiaankin tuoksuton, vaahtoaa miedosti. Tykkään! 4 tähteä kun testannut vasta vähän aikaa, jos meno kuitenkin tällaisena jatkuu niin tulisi 5 ja luultavasti tilaan uudestaan :)

09.11.2017 - Minna N.

Nyt muutaman viikon käyttänyt ja olen ollut tyytyväinen. Liuottaa rasvan hyvin, sekä kaurapuurolautasen kuivuneet jäämät, hellävarainen iholle eikä vaahtoa liikaa. Arvosana 4/5 koska testannut vasta muutaman viikon, mutta mitä luultavimmin tulen ostamaan uudelleen