Greenscents hajusteeton huuhteluaine

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

8,95 €

(22,38 € / l)

Määrä: kpl

Määräalennukset:

Kpl Hinta Yhteensä  
2 8,35 € 16,70 € Osta
3 7,75 € 23,25 € Osta

Aidosti ympäristöystävällinen huuhteluaine - markkinoiden tiukimmalla sertifioinnilla!

Greenscents on aivan uusi tuotesarja, johon on vaikea olla ihastumatta. Englantilainen perheyritys tuottaa pesuaineet suurella sydämellä ja aidosti ekologisena. Markkinoiden tiukin sertifiointi Soil Association -sertifioinnilla yhdistettynä Vegan-sertifiointiin, Leaping Bunnyyn ja Allergy Uk -järjestön suositukseen allergiaystävälliseksi tuotevalinnaksi.

Greenscents-tuotteilla on "No Nasties" -takuu: luomulaatuiset raaka-aineet ja eettinen tuotanto on kaikkien sarjan tuotteiden ytimessä. Noscents-tuotesarja on hypoallergeeninen ja niin puhdas kuin mahdollista - tämä tuote sopii myös allergikkoperheen valinnaksi. Osoituksena turvallisista ainesosista, tämä tuotesarja on saanut ensimmäisenä pesuainesarjana Suomessa Allergy UK -järjestön hyväksynnän ja sertifioinnin.

Tämä tuoksuton huuhteluaine tekee pyykistä helpommin käsiteltävää ja vähemmän sähköistyvää. Se on turvallinen valinta myös kunnallisen jätevesiverkoston ulkopuolella käytettäväksi. Kermainen ja täyteläinen koostumus, joten annosteluun riittää vain pieni määrä tuotetta. Tuote jättää pyyhkeet ihanan ilmaviksi ja tekee petivaatteista miellyttävän pehmeät. Tekstiilit on myös helpompi jälkikäistellä ja silittää pesun jälkeen. Huomaa allergiaystävällinen koostumus: ei turhia säilöntäaineita tai muita synteettisiä kemikaaleja. Tuotteen koostumus pohjautuu aloe vera mehuun.

Greenscents on eettisen ja ekologisen tuotannon edelläkävijä ja saanut loistavat arvostelut tuotteistaan kansainvälisissä testeissä.

 

 

Keskeiset ominaisuudet:

Soil Association -sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Hypoallergeeninen

Leaping Bunny

Hajusteeton

Pakkauskoko 400 ml

 

Ympäristöystävällinen huuhteluaine - tilaa hajusteeton huuhteluaine GreenDealista

Ainesosat/Ingredienser: aqua (Exmoor water), aloe barbadensis (aloe vera leaf juice)**, cetearyl alcohol, brassica alcohol, glycerine***, glyceryl caprylate, glyceryl stearate, brassicyl Iisoleucinate esylate, caprylhydroxamic acid, l’ arginine * organic, **organic juice from concentrate, ***organic origin

 

* sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.