Greenscents yleispuhdistustiiviste, sitruunaruoho näyte 60 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

1,85 €

(30,83 € / l)

Määrä: kpl

Tiukasti ekosertifioitu vegaaninen yleispuhdistusaine, saatavilla nyt 60 ml näytekoossa - Kokeile ja ihastu!

Greenscents yleispuhdistusaine on reilusti tiivistetty koostumukseltaan, joten se on erittäin riittoisa käytössä. Yksi pakkaus vastaa 2-3 tavallista yleispuhdistusainepakkausta. Yleispuhdistusaine on suunniteltu kaikkien pintojen puhdistukseen ja hoitoon, joten se sopii niin lattioille, kaakeleille kuin muillekin vesipesua kestävlle materiaaleille. Tuote sopii myös keittiönkaapeille, laminaateille (ei samenna tai harmaannuta pintoja) sekä altaille, suihkutilojen puhdistukseen ja saunan pesuun.

Sitruunaruohon tuoksuinen yleispuhdistusaine jättää kodin raikkaan tuoksuiseksi siivouksen jälkeen. Tuoksu on makeanraikas ja virkistävä. Eksoottinen tuoksu vie sinut Aasian tunnelmiin. Miellyttävän raikas mutta ei liian voimakas tuoksu.

Greenscents yleispuhdistusaine on valmistettu luomu aloe vera mehuun, joten siitä valmistettu pesuaineliuos ei kuivata käsiä ja on erittäin turvallinen valinta myös lapsiperheissä tai lemmikkitalouksissa. Laimennettuna vedellä, pesuaineliuosta ei tarvitse erikseen huuhtoa pinnoilta vaan moppauksen tai pyyhkimisen jälkeen pinta on puhdas ja käyttövalmis. Aidot eteeriset öljyt myös desinfioivat pintoja luonnollisesti ilman voimakkaita kemikaaleja, kuten klooripohjaisia yhdisteitä.

Tuotteessa on luontaisesti antibakteerinen koostumus, joka saadaan aikaiseksi aitojen Reilun Kaupan eteeristen öljyjen avulla. Katso ainesosalistaa!

 

Keskeiset ominaisuudet: 

Soil Association -sertifioitu aito ekopesuaine

Vegaaninen

Hypoallergeeninen

Leaping Bunny

Näytekoko 60 ml

Ainesosat/Ingredienser: water, aloe vera leaf juice*, sodium cocoamphoacetate, cocoamidopropyl betaine, lactic acid, coco glucoside, xanthan gum, essential eucalyptus oil*, glycerin, essential rosemary oil*

*) sertifioitu luomulaatuinen ainesosa

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.