HEJ Cactus Revitalizing Body Splash

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

14,95 €

(149,50 € / l)

Määrä: kpl

HEJ Organic kosteussuihke vartalolle - ihastu virkistävään Body Splashiin

Monelle meistä kasvoveden käyttö ihonhoidossa on tuttua. Se on oiva apu pintakuivan ihon elvyttämiseen. Samaan aikaan vartalonkin iho kaipaa hoitoa ja vesiperäistä kosteutta. Monet vartalovoiteet saattavat kuitenkin jättää ihon tahmeaksi tai rasvaisen tuntuiseksi eikä esimerkiksi suihkun jälkeen tee mieli välttämättä käyttää rasvaista tuotetta, joka tahmaa vaatteet. 

Siksi HEJ Organic on kehittänyt Cactus-sarjaan "vartalon kasvoveden" eli Body Splashin. Se on kätevään suihkepulloon pakattu vartalon pikakosteuttaja ja raikastaja. Sumuta puhtaalle iholle suihkun jälkeen ja huomaat kosteuttavan vaikutuksen heti. Erinomainen myös mukaan harrastuksiin. Suosittelemme tuotetta myös kesällä auringossa oleskelun ja aurinkovoiteen kuivattavan vaikutuksen vuoksi koko perheen käyttöön. 

Vartalosuihketta kuluu käytössä niin vähän spraysuuttimen ansiosta, että 100 ml pakkaus riittää pitkäksi aikaa. 

Tuote sisältää hoitavaa kaktusviikunaöljyä, glyseriiniä sekä ihoa tasapainottavaa greippiöljyä ja kaktusviikunankukkaisvettä. Yhdessä ne tuovat iholle sen kaipaamaa kosteutta. 

Vegaaninen, aito luonnonkosmetiikkatuote. 

 

Keskeiset ominaisuudet:

NaTrue-sertifioitu
Reilu pakkauskoko 100 ml

Ainesosat /INCI:

Aqua, Opuntia Ficus-indica Flower extract *, glycerin, Perfume * *, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus paradisi Fruit extract *, Argania Spinosa kernel oil *, Opuntia ficus-indica seed oil *, Lactic acid, sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl, Caprylate, Polyglyceryl-5 Oleate, Citric acid, P-anisic acid, Levulinic acid, Limee * *, Linalool * *, Citral * *, Citronellol * *

* Ingredients from Certified organic agriculture, * * Natural essential oils

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.