Tietoa GreenDealista

Edullinen luonnonkosmetiikka GreenDeal-verkkokaupasta

GreenDeal on täysin kotimainen luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden verkkokauppa. Meiltä löydät ison valikoiman luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Tuotevalikoimassamme myös edullisia ekopesuaineita ja ympäristöystävällisiä kodin tarvikkeita. Olemme toimineet vuodesta 2010 saakka ja lähettäneet tähän mennessä jo yli 50 000 lähetystä. Toimitamme lähetyksiä kaikkiin EU- ja ETA-maihin.

Asiakkaamme arvostavat näitä GreenDealin periaatteita:

  • nopea toimitus: tilaa arkisin ennen klo 12, lähetämme tuotteet samana päivänä (viikonloppuna ja arkipyhinä tulleet tilaukset käsittelemme seuraavana arkipäivänä)
  • toimitus ulkomaille: tilaa ekotuotteet samoin edullisin hinnoin kaikkin EU- ja ETA-maihin. Kysy toimituskulu asiakaspalvelusta
  • ilmainen toimitus: tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 89 euron ostoksiin*
  • edullinen hintataso: vertaa hintaamme kilpailijoihimme! Meiltä löydät suosituimmat tuotteet, kuten Laveran ja Weledan jopa 40-60% kilpailijoita halvemmalla
  • määräalennukset: kun ostat samaa tuotetta 2 kappaletta tai enemmän, saat määräalennuksen. Määräalennukset näät jokaisen tuotteen tuotesivulta.
  • turvallinen ostopaikka: ostotapahtuma on SLL-salattu, emmekä me tai kukaan ulkopuolinen taho pääse tarkistamaan esimerkiksi maksukortti- tai verkkopankkitietoja
  • laaja valikoima: valikoimastamme löydät yli 1000 edullista tuotetta. Valikoima kasvaa jatkuvasti.
  • edulliset & laadukkaat omat merkit: GreenDealista löydät paljon tuotemerkkejä, jotka saat vain meiltä Suomessa. Oletko jo tutustunut Alvan, Avrilin, Douce Naturen, Eco Cosmeticsin tai Eubionan tuotteisiin? Pesuaineissa oma merkkimme on Ecodoo sekä ihana Greenscents ja valikoimasta löydät myös Sonettin tuotteet halvalla.
  • ystävällinen & asiantunteva asiakaspalvelu: lähetä meille kysymyksiä tuotteita sähköpostilla tai esimerkiksi Facebookissa. Voit myös soittaa 09 42 89 2449

 

Edullista luonnonkosmetiikkaa netistä!

Hintojen vertaileminen kannattaa. Suuren volyymimme ansiosta voimme tarjota halvat hinnat kaikille asiakkaillemme. Halpa luonnonkosmetiikka ja hyvä laatu on mahdollista omien merkkiemme tuotteilla. Kokeile tilaamista jo tänään!

 

Sinun ei tarvitse osata INCI-kieltä - me tulkitsemme ainesosaluettelot puolestasi

Käymme tarkasti läpi kaikki GreenDealin valikoimaan tulevat tuotteet. Ainesosien tulee olla turvallisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokein testaamattomia. Iso osa valikoimastamme on myös täysin vegaanista ja vegaaniset tuotteet on merkitty omalla symbolilla. Kiinnitämme erityistä huomiota ainesosiin: emme ota myyntiin tuotteita, jotka sisältävät esimerkiksi synteettisiä säilöntäaineita, silikonia, raakaöljyjohdannaisia (kuten mineraaliöljyä tai vaseliinia), PEG/PPG-yhdisteitä (etyksoloituja emulgaattoreita), EDTAa, parabeeneja, formaldehydin vapauttajia tai allergisoivia tai herkistäviä ainesosia. Lista ainesosista, joita vältämme valikoimamme tuotteissa, on paljon tätä pidempi!

Toimituskulut ja toimituslupaus

Lähetämme kaikki ennen klo 12.00 tulleet tilaukset samana arkipäivänä, tai mikäli tilaus on tehty viikonloppuna tai arkipyhänä, seuraavana mahdollisena arkipäivänä.

Toimituskulut: 

5,50 € lähipostiin tai Postin pakettiautomaattiin

alkaen 10,90 e kotiinkuljetuksena

yli 89 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen

(* ei koske 25 kg ruokasoodalähetyksiä)

Katso tarkat toimitusehdot täältä

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten hintatasonne on näin paljon edullisempi kilpaileviin kotimaisiin ekokauppoihin verrattuna?

Pystymme edullisiin hintoihin ostamalla tuotteet suoraan valmistajilta ja välttämällä välikäsiä. Olemme itse maahantuoja suurimmalle osalle tuotevalikoimamme tuotteista. Meiltä voit ostaa tuotteita jopa 60% kotimaisia kilpailjoitamme edullisemmin. Älä maksa liikaa vaan tilaa edullista luonnonkosmetiikkaa GreenDealista (ekopesuaineita unohtamatta).

En ole koskaan kuullut joistakin myymistänne merkeistä. Ovatko ne varmasti luonnonkosmetiikkaa?

Kyllä! Seisomme täysin kaikkien myymiemme tuotesarjojen takana. Moni edustamistamme merkeistä on toiminut jo usean kymmenen vuoden ajan ulkomailla, mutta vasta GreenDealin myötä nämä tuotteet ovat tulleet saataville myös Suomessa. Julkaisemme kaikkien tuotteiden ainesosalistat sekä kerromme kyseisen tuotteen sertifikaateista tuotesivulla. Myymme vain aitoa luonnonkosmetiikkaa ja testaamme kaikki tuotteet etukäteen ennen niiden myyntiin ottamista.

Miten erotan aidon luonnonkosmetiikan muusta luonnonkosmetiikkana myydystä tarjonnasta?

Varmista, että tuotteella on luotettava sertifikaatti. Suurin osa valikoimamme tuotteista on sertifioitu BDIH, Ecocert, NaTrue tai Cosmetique BIO -sertifikaateilla.

Mitä toimituslupaus tarkoittaa?

Takaamme sen, että kaikki varastossa heti saatavilla olevat tuotteet lähtevät samana päivänä varastoltamme Postiin, jos teet tilauksen arkipäivänä klo 12 mennessä. Muutoin postitus tapahtuu seuraavana mahdollisena arkipäivänä pois lukien juhlapyhät ja GreenDealin erikseen ilmoittamat poikkeuspäivät. Toimituksen lopullinen toimitusnopeus riippuu valitsemastasi toimitustavasta ja asuinpaikkakunnasta.

Ovatko tuotteenne vegaanisia?

Iso osa valikoimastamme on vegaaneille sopivia. Vegaanisuus on mainittu aina tuotetietojen yhteydessä.

Onko tuotteita testattu eläinkokein?

Ehdottomasti ei. Eläinkokeettomuus on tuotemerkkiemme valmistajille tärkeä eettinen periaate. Myös sertifikaatit kieltävät tuotteiden testauksen eläinkokein.

Sopiiko luonnonkosmetiikka allergiselle? Mikä tuote olisi omalle ihotyypilleni sopivin? Millainen tuotteen tuoksu on?

Kerromme tuotteen ensisijaisen ihotyyppisuosituksen tuotekuvauksessa. Mikäli kaipaat henkilökohtaisia suosituksia, autamme sinua mielellämme esimerkiksi Facebookissa, sähköpostilla tai puhelimitse 09 4289 2449.

 

Edullinen luonnonkosmetiikka - valitse kotimainen GreenDeal. GreenDeal on edullinen luonnonkosmetiikan verkkokauppa.