Klar konetiskijauhe JÄTTIKOKO (1,375 kg)

Tulossa varastoon

14,99 € 17,75 €

(10,90 € / kg)

Määrä: kpl

Klar konetiskijauheella peset astiat tehokkaasti ja vaivattomasti - ilman hajusteita

Hajusteeton Klar konetiskijauhe on tehokas, hajusteeton ja erittäin riittoisa astianpesuaine konepesuun. Moni ekologisten tiskiaineiden käyttäjä on kaivannut astianpesuainetta, jonka annostelumäärän voi päättää itse. Klar-sarjan jättikokoisesta (1,375 kg) konetiskijauheesta riittää 55-70 pesuun!

Tuote on täysin klooriton, fosfaatiton eikä se sisällä muitakaan voimakkaita kemiallisia ainesosia. Lisäksi pesuaine on täysin tuoksuton eikä siten jätä astioita keinotekoisen hajusteen tuoksuisiksi. Tuotteen sisältämä entsyymi tehostaa pesutulosta irroittamalla pinttynyttä likaa, ja se on tuotettu vegaanisesti. Tuote on vegaaninen. Kaikki sen raaka-aineet ovat geenimuuntelemattomia, kuten EcoGarantie-sertifikaatti edellyttää eikä valmistaja tai kolmannet osapuolet ole käyttäneet eläinkokeita tuotekehityksessä tai lopputuotteen testauksessa.

Käyttö: Poista ruoantähteet astioista ennen pesua. Annostele pakkauksen annosteluohjeen mukaan, kevyesti likaisille astioille pienennä annostusta. Voimakkaasti likaisille astioille lisää hieman annostusta. Parhaimman tuloksen saat kun yhdistät ekologisen huuhtelukirkasteen osaksi pesua. Hopeisia, kullattuja, puisia tai muita herkkiä astioita emme suosittele pesemään pesukoneessa.

KATSO HINTAA! Konetiskijauheen jättikokoisesta pakkauksesta (1,375 kg) riittää todella pitkäksi aikaa. Hinta silti halvempi kuin kahden keskiverron market-tiskijauheen täyttöpakkaukset!

Klar-tuotteita tai niiden raaka-aineita ei testata eläinkokein ja tuotteet ottavat huomioon myös ympäristövaikutukset. Lisäksi kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, joten ne sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille tai allergikoille. Klar-tuotteilla on tiukat periaatteet raaka-aineiden alkuperälle ja ympäristö- sekä ihovaikutuksille: tuotteissa ei käytetä optisia kirkasteita eikä synteettisiä ainesosia tai geeniteknisesti muunneltuja ainesosia, raaka-aineet ovat kasviperäisiä ja/tai mineraalipohjaisia, suurin osa tuotteista on tuoksuttomia ja tuotteet ovat saaneet saksalaisen EcoGarantie-merkinnän osoituksena ekologisesta tuotantofilosofiasta. Klar yrityksen omistaa nykyisin Suomessa ehkä paremmin tunnettu AlmaWin.

INCI: Sodium Citrate, Sodium Carbonate, Sodium Bicarbonate, Sodium Silicate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Polyaspartat, Tetrasodium Iminodisuccinat, Protease, Dinatriumdisilikat, Capryl Glucoside. Huomaa lyhyt ainesosalista: vähemmän kemikaaleja, vähemmän haitallisia kemikaalikertymiä luonnolle ja ihmiselle
Arvostele tämä tuote

16.01.2019 - Heidi

Todella kustannustehokasta tavaraa. Pesee pienellä määrällä putipuhtaaksi. Vahva suositus.

02.01.2019 - Minna O.

Erinomainen tuote, joka pesee jopa uunivuoat tahrattomiksi.

23.11.2018 - Emppu

Vihdoinkin tiskiaine joka toimii! Käytän tätä ja Ecodoon kirkastetta. Tiskijauheen annostelen suoraan koneeseen.