Lahjakortti kirjeenä (valitse arvo)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Saatavilla

0,00 €
Määrä: kpl

Lahjakortti GreenDealiin valitsemallasi arvolla - toimitetaan kirjeenä

 

Paperinen lahjakortti on kaunis antaa - se on painettu tyylikkäästi GreenDealin väreihin ja toimitetaan kirjekuoressa.

GreenDealin lahjakortilla lahjan saaja voi ostaa valitsemansa tuotteet vaikka useammassakin osassa, sillä lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Verkkokauppamme toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen ja palvelee vuoden jokaisena päivänä.

Lahjakortti toimitetaan kirjeenä. Jos haluat, että lähetämme lahjakortin suoraan lahjan saajan osoitteeseen, vaihda lahjakorttitilauksen toimitusosoitteeksi lahjan saajan tiedot. Mikäli haluat antaa lahjakortin henkilökohtaisesti, tilaa lahjakortti omilla osoitetiedoillasi.

Tilausohje: Valitse haluamasi lahjakortin arvo. Mikäli tilaat useampia lahjakortteja, lisää kukin lahjakortti erikseen ostoskoriin. Älä tilaa muita tuotteita lahjakorttitilauksen yhteydessä, vaan tee niistä erillinen tilaus.

Kirjelahjakortin toimituksesta ei veloiteta erillistä toimituskulua.  HUOM! MIkäli haluat lahjakortin tietyksi määräpäiväksi, suosittelemme, että lähetät tilauksesta toimitusta koskevan ohjeistuksen sähköpostilla asiakaspalvelu@greendeal.fi Koska lahjakortti toimitetaan kirjepostina, emme voi taata sataprosenttisesti tiettyä määräpäivätoimitusta Postin ruuhkapiikkien, kuten joulun aikaan, jos tilausta on tehty Postin lupaamien toimitusaikojen jälkeen.

Voit myös notuaa lahjakortin toimistolamme Espoosta - voit tällöin sopia noudosta puhelimitse 09-4289 2449 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@greendeal.fi

 

Kysymyksiä? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään asiakaspalvelu@greendeal.fi

 

Haluatko arvon muulle summalle? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Yritykset! Suuremmista määristä lahjakortteja tarjoamme erikoisetua. Kysy lisää!

Lahjakorteista ei alennuksia alennuskoodeilla ellei erikseen mainittu.

 

Tilaa lahjakortti ekokauppaan - se on ympäristöystävällinen joululahja

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.